Zoek uw winkel

TREND #1 DE HYBRIDE SCHOEN

De hybride schoen is ontstaan in deze tijd waarin de meeste mannen kiezen voor comfort. Alles is gericht op gebruiksvriendelijkheid. De hybride schoen is een combinatie van verschillende schoentypen in één model. Je moet hierbij denken aan een sportieve, rubberen zool in combinatie met een geklede upper. Dit item is uitgevoerd in rijkere materialen dan je zou verwachten bij een sneaker. Hierbij is ook gelet op de gebruiksvriendelijkheid door gladleer te kiezen als materiaal.

Het kleurbeeld van de hybride schoen is vertrouwd en basic: bruin, zwart en cognac. Hierdoor brengen de hybrides zowel in draagcomfort als in stylingopties veel gemak met zich mee. De schoenen worden voor alle gelegenheid gedragen, waardoor je gemakkelijk allerlei stijlen met elkaar kan mixen & matchen. Werk en privé loopt op deze manier sneller in elkaar over. Niemand kijkt meer raar op van sneakers onder een pak. Daarnaast kun je de hybrides ook makkelijk combineren voor een casual look met een spijkerbroek of pantalon. Dé perfecte oplossing voor deze tijd!

TREND #2 LOAFERS VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Dat casual niet altijd gelijk staat met sneakers zien we terug aan de comeback van de loafer en de doorontwikkeling van de desert boots. De vernieuwde penny loafer zie je dit seizoen veelvoudig terugkomen. Verschillende varianten met details als kleinere ringen op de voorzijde en finishes zoals geborsteld brons.

Tegenwoordig worden slippers zelfs vaak vervangen door mooie loafers. Waarom? De loafer is een gemakkelijke schoen met een hoog draagcomfort die zich gemakkelijk laat opschalen naar een klassieke setting. Voor iedere gelegenheid is er een geschikt paar te vinden. Denk aan penny loafers en tassel loafers uitgevoerd in luxe materiaalsoorten met een extra comfortabel voetbed. Voor een casual uitstraling kies je een hippe loafer met een wat rondere leest, waardoor je dit item gemakkelijk kan combineren met een korte broek.

TREND #3 WARDROBE STAPLES

Ook hebben we gedacht aan stabiele go-to basics die een zakelijke en professionele uitstraling geven. Hierbij moet je denken aan fijne veterschoenen en chelsea boots in mooi kwaliteitsleer met een onderscheidend detail op de hiel. De kleuren die je in deze collectie ziet zijn zwart, bruin en cognac waardoor je de schoenen gemakkelijk kan combineren met een formele outfit. Zodra we weer naar kantoor mogen is het tijd voor een nieuw paar!

TREND #4 NEUTRALS

Dit seizoen is er ook veel vernieuwing te vinden in kleurgebruik en materialiteit. Juist met kleur en materiaal kun je gemakkelijk een bepaalde sfeer neerzetten. Bij Manfield kiezen we voor het gebruik van zachte materialen zoals suède en nubuck. Ook het kleurbeeld wordt meer in nuances gebracht, waar je vertrouwde zachte kleuren terugziet. Denk aan off-white, beige, lattes en grijstinten. Harde contrasten ontbreken.

3762 beoordelingen
9.1