Zoek uw winkel

Klantenservice

Bestellen

Bestellen

  • Nadat de betaling heeft plaatsgevonden en de bestelling is afgerond, ontvang je binnen enkele minuten een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Geen e-mail ontvangen? Controleer dan je 'spambox'.

  • Op het moment dat de bestelling verstuurd wordt vanuit ons distributiecentrum, ontvangt je een verzendbevestiging. De factuur wordt als PDF bestand meegestuurd met de verzendbevestiging.

  • Zodra de bestelling is betaald is het niet meer mogelijk een artikel toe te voegen. Je kunt hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen.

  • Indien de bestelling nog niet is verstuurd en je de verzendbevestiging nog niet heeft ontvangen kun je telefonisch contact opnemen met de klantenservice om je order te annuleren. Zorg ervoor dat je jouw ordernummer paraat heeft, zo kunnen wij je nog sneller van dienst zijn.

  • Manfield levert in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg.

Wij helpen u graag!

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze Customer Service via onderstaande gegevens of chat met een van onze medewerkers. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag telefonisch en via chat en mail bereikbaar van 09:00 uur t/m 17:00 uur.

Op werkdagen bereikbaar van: 09:00 - 17:00.

Vind mijn winkel >

881 beoordelingen
9.1