Zoek uw winkel
Lookbooks

Sieraden (6)

Lookbooks

Sieraden

Prachtige kettingen in het goud en zilver, stijlvolle armbanden en bijpassende oorbellen. De sieraden van LUZ geven iedere outfit de juiste dosis elegantie.

Kettingen, armbanden en oorbellen

De collectie LUZ sieraden bestaat uit 3 sets van bijpassende kettingen, armbanden en oorbellen. De sieraden zijn verkrijgbaar in goud en zilver. Kies je liever zelf je sieraden? Je kunt met de sieraden van Manfield oneindig combineren zodat je altijd een unieke look creëert.

LUZ sieraden

LUZ is een nieuw sieradenmerk wat met iets kleins jou een groots gevoel wil geven. LUZ, het Spaanse woord voor ‘licht’, wil in de huidige tijd wat ‘verlichting’ brengen. Juist in een tijd van snel, veel en vluchtig kopen, zonder er echt van te genieten, zal LUZ het gevoel van duurzaamheid, uniekheid en passie weer doen oplaaien. De ontwerpen hebben een modische twist en zijn fijn van stijl. De sieraden vertegenwoordigen een symbolische waarde en zijn gemaakt van goud (16 karaat) en zilver filled staal. Een hoogwaardige collectie sieraden toegankelijk voor iedereen!

Perfect cadeau

Sieraden zijn perfect wanneer je op zoek bent naar een passend cadeau voor je moeder, zus of vriendin. Kies voor een item op zichzelf of ga voor een bijpassend setje van een gouden/zilveren ketting, armband en oorbellen. Succes gegarandeerd!

Tips voor het mooi houden van je sieraden

Als het gaat om je nieuwe sieraden wil je ze natuurlijk in zo mooi mogelijke staat houden. Met onderstaande tips heb jij langdurig plezier van je nieuwe sieraden.
1) Ben voorzichtig in het gebruik van crèmes en parfums. Sieraden kunnen hierdoor aangetast worden en snel verkleuren.
2) Bewaar je sieraden nooit in de badkamer. Sieraden kunnen niet goed tegen vocht.
3) Berg kettingen en armbanden op met de sluiting dicht om de kans op ‘knopen’ te verkleinen.
4) Draag je sieraden niet tijden het douchen, sporten, zwemmen of slapen. Hierdoor kunnen sieraden beschadigen, knappen of zelfs verkleuren.
5) Zijn je sieraden toch verkleurd? Probeer ze op te poetsen met een wollen doekje of een speciaal zilverpoetsdoekje.

1158 beoordelingen
9.1