SALE UP TO 70% OFF! | BEKIJK DE TOTALE SALE COLLECTIE >

SALE UP TO 70% OFF!

BEKIJK DE TOTALE SALE COLLECTIE >

Lookbooks

Gespschoenen (15)

van € tot €
Lookbooks

Gespschoenen voor heren

De musthave voor de modebewuste man: gespschoenen! Gespschoenen zijn, zoals de naam al beschrijft, schoenen met een gespsluiting. Ze zijn te dragen naar iedere gelegenheid. Of u nu een dagje weg of naar kantoor gaat, gespschoenen zijn altijd een goede keuze.

Enkel of dubbel?

Gespschoenen zijn er in diverse modellen en kleuren. Over het algemeen kunnen de herenschoenen worden verdeeld in twee categorieën, namelijk in ‘single monk strap’ en ‘double monk strap’. De monk strap dankt zijn naam aan de praktische aard van de schoen. De eerste monniken droegen van origine sandalen, echter boden de kwetsbare schoentjes weinig tot geen bescherming. De schoenen groeide al snel uit naar een dichte, stevige schoen met een gespsluiting. De monk strap! Gelukkig zien we de gespschoen vandaag de dag nog steeds en is deze niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Eén en al elegantie

Een gespschoen heeft misschien een formeel karakter, maar kan zowel casual als zakelijk worden gedragen. Een enkele gespsluiting heeft een wat meer alledaagse uitstraling daar waar een dubbele sluiting al snel zakelijk oogt. Naast zwart en cognac vindt u ook prachtige blauwe exemplaren in de collectie welke uitstekend combineren bij een casual outfit.
Tip: Gespschoenen zijn echte eyecatchers! Draag uw herenschoenen voor de afwisseling ook eens zonder sokken voor een trendy look.