Doorgaan naar artikel

Ruilen & retourneren

Voorwaarden retour
- Verpak het artikel in de originele verpakking en voeg de ontvangen pakbon toe. Wij accepteren alleen ongedragen schoenen.
- De retourtermijn is 14 dagen vanaf het moment van ontvangst.
- Inlegzolen, schoenverzorgingsartikelen (zoals sprays) en oorbellen kunnen niet geruild/geretourneerd worden.
- Plak het meegeleverde DHL retourlabel op het pakket. Let erop dat je geen tape over de barcode van het retourlabel plakt.
- Het duurt 5 - 10 werkdagen voor de retourzending is verwerkt. Je ontvangt automatisch een bevestiging via de e-mail. 

Ruilen
Het is niet mogelijk om een artikel om te ruilen voor een ander artikel. Je dient een nieuwe aankoop te doen en de eerste aankoop te retourneren.

Retourneren via DHL
- Plak het meegeleverde DHL retourlabel over het originele verzendlabel. Ben je jouw retourlabel kwijt? Neem dan contact op met onze Klantenservice.
- Geef het pakket af bij een DHL ServicePoint
- Na afgifte van het pakket ontvang je een verzendbewijs. Bewaar het verzendbewijs goed. Je retourzending wordt binnen 5 - 10 werkdagen verwerkt. Je ontvangt automatisch een e-mail ter bevestiging. Wil je je pakket volgen? Dan kan dit via de DHL website met de postcode: 5032MG.
- Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd.

Indien je de gehele bestelling retour stuurt, vergoeden wij de verzendkosten voor je. Wij rekenen dan wel €1,99 aan retourkosten. Deze verrekenen wij voor je met de betaalde verzendkosten van €1,99.

Op eigen kosten retourneren
Vermeld het volgende verzendadres op de doos:
Manfield Online Shop
Rosa Castellanosstraat 4
5032MG Tilburg

- Geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor. Bewaar het verzendbewijs totdat je een bevestiging per e-mail ontvangt dat jouw pakket in goede orde is ontvangen. Je retourzending wordt binnen 5 - 10 werkdagen verwerkt. Je ontvangt automatisch een e-mail ter bevestiging. Manfield is niet verantwoordelijk bij verlies van je pakket.
- Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd.

Retourneren of ruilen in een Manfield winkel (gratis)
Je kunt jouw bestelling gratis ophalen, retourneren en ruilen (mits het artikel in de winkel op voorraad is) in alle Manfield winkels in Nederland en België. Bij de outletcentra is het niet mogelijk om een webshopbestelling te retourneren.
1) Neem de originele verpakking samen met het meegeleverde pakbon uit het pakket mee naar de winkel.
2) Lever je pakket in bij de kassa.
3) Je retour wordt direct verwerkt. Je ontvangt automatisch een e-mail ter bevestiging.
4) Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen gecrediteerd.

Wil je je retourzending traceren? Het adres van het magazijn is:
Rosa Castellanosstraat 4
5032 MG Tilburg

Winkelbestelling retourneren
Wanneer je een bestelling in de winkel hebt geplaatst, kun je deze alleen retourneren of ruilen in de winkel, binnen 14 dagen.
1. Verpak de artikelen in de originele verpakking.
2. Neem de pakbon en de originele kassabon die je in de winkel hebt ontvangen mee. Zonder de aankoop- en kassabon kunnen wij het product helaas niet in ontvangst nemen.
3. Bezoek een van onze Manfield winkels – ongeacht waar het product gekocht is.
4. Het bedrag wordt retour gepind.

Garantie
De garantie op een artikel is 6 maanden en geldt voor fabricage fouten, uitgezonderd ritsen, hakken en applicaties. Slijtage en onderhoud komen voor de rekening van de klant. Manfield doet er alles aan om je bestelling zo goed mogelijk te laten verlopen. Is er toch iets mis met jouw bestelling of ben je niet tevreden over een artikel? Neem contact op met onze klantenservice.

Herroepingsrecht
Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht dien je het modelformulier in te vullen. Je bent niet verplicht om dit formulier te gebruiken. Heb je nog vragen over het retourproces? Bekijk dan de veelgestelde vragen.