Zoek uw winkel

Verzending & levering

Jouw favoriete schoenen direct in huis!

Verzendkosten
Verzending bij Manfield Nederland bedraagt €1,99. 

Bestel jij jouw nieuwe items online? In onze winkels is verzenden en retourneren altijd gratis.

Levertijd
Is het artikel voorradig, dan heb je jouw pakketje de volgende dag in huis indien voor 18:00 uur besteld, tenzij anders aangegeven. Wanneer het artikel niet voorradig is, dan halen wij het voor je uit een van onze winkels. De levertijd ligt dan tussen de 3 - 5 werkdagen. De levertijd vind je op de pagina van het betreffende artikel nadat je de juiste maat hebt geselecteerd. Ook staat de levertijd vermeld in de orderbevestiging die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond. Als je verschillende artikelen bestelt met diverse levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Bezorging
Je bestelling wordt bezorgd door DHL. Via de mail word je door DHL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Ook kun je op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/bezorgtijden jouw bezorgdatum, tijdvenster en locatie bekijken. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail én een kaart in de brievenbus dat jouw pakket de volgende dag op te halen is bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Vanaf dat moment kan je online het bezorgmoment wijzigen (dit is mogelijk tot 23.59u). Je hebt de keuze uit: een ander moment of locatie of je laat het pakket bij je buren bezorgen.

Ophalen in een Manfield winkel
Heb je bij je online bestelling gekozen voor de optie ‘ophalen in de winkel’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen in de door jouw gekozen Manfield winkel. Dit is mogelijk in alle Manfield filialen in Nederland, België en Duitsland. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de ophaalbevestiging mee te nemen. Het pakket blijft 7 dagen bij de Manfield winkel liggen. Als het pakket niet binnen die tijd is opgehaald zijn wij genoodzaakt de bestelling automatisch te annuleren.

Mijn bestelling volgen
Wil je graag weten wat de status van jouw bestelling is? Dat kan! Het bestelproces verloopt als volgt; na het afrekenen ontvang je een orderbevestiging, bewaar deze goed. Zodra het pakket het distributiecentrum verlaat, ontvang je een verzendbevestiging. Hier staan je Track & Trace gegevens in. Klik op de link om de status van je pakket te bekijken.

Is er iets misgegaan? Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van je pakket.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten tijdens feestdagen?
Tijdens feestdagen is het voor Manfield niet altijd mogelijk om je bestelling binnen de vooraf gestelde levertijd te leveren*. Op deze pagina zullen we je op de hoogte houden van veranderingen in levertijden in verband met de feestdagen.

875 beoordelingen
9.1