Zoek uw winkel

SHOP NU MET 20% KORTING* TIJDENS DE SCHOEN6DAAGSE! | DE KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

PROFITEER VAN 20% KORTING*! | DE KORTING IS AUTOMATISCH VERREKEND

Verzending & levering

Jouw favoriete schoenen direct in huis!

Verzendkosten
Verzending bij Manfield is geheel gratis! Je betaalt dus geen extra verzendkosten.

Levertijd
Is het artikel voorradig, dan heb je jouw pakketje de volgende dag in huis indien voor 18:00 uur besteld. De actuele levertijden vind je terug op de homepage van www.manfield.com. Ook staat de levertijd vermeld in de orderbevestiging die je ontvangt nadat de bestelling is afgerond. Als je verschillende artikelen bestelt met diverse levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Bezorging
Je bestelling wordt bezorgd door DHL. Zij bieden het pakket aan, eventueel ook bij je buren. Bezorger gemist? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van de bezorgcode kun je een nieuwe aflevermogelijkheid selecteren op www.dhlparcel.nl. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk. Een pakket dat wordt verzonden zal in de meeste gevallen een dag later worden geleverd. Het pakket wordt verzonden op het moment dat je de verzendbevestiging ontvangt per e-mail.

NIEUW! Ophalen in een Manfield winkel
Heb je bij je online bestelling gekozen voor de optie ‘ophalen in de winkel’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen in de door jouw gekozen Manfield winkel. Dit is mogelijk in alle Manfield filialen in Nederland. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en de ophaalbevestiging mee te nemen. Het pakket blijft 7 dagen bij de Manfield winkel liggen. Als het pakket niet binnen die tijd is opgehaald zijn wij genoodzaakt de bestelling automatisch te annuleren.

Mijn bestelling volgen
Wil je graag weten wat de status van jouw bestelling is? Dat kan! Het bestelproces verloopt als volgt; na het afrekenen ontvang je een orderbevestiging, bewaar deze goed. Zodra het pakket het distributiecentrum verlaat, ontvang je een verzendbevestiging. Hier staan uw Track & Trace gegevens in. Klik op de link om de status van je pakket te bekijken.

Is er iets misgegaan?
Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen je graag bij het traceren van je pakket.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten tijdens feestdagen?
Tijdens feestdagen is het voor Manfield niet altijd mogelijk om je bestelling binnen de vooraf gestelde levertijd te leveren*. Op deze pagina zullen we je op de hoogte houden van veranderingen in levertijden in verband met de feestdagen.

- er zijn momenteel geen veranderingen -

* Let op: levering is altijd afhankelijk van de afhandeling bij DHL