MEER DAN 320 SALE ITEMS ONLINE | BEKIJK ALLE DAMESSCHOENEN EN HERENSCHOENEN IN DE SALE!

MEER DAN 320 SALE ITEMS! BEKIJK HIER >

Verzending & levering

Uw favoriete schoenen direct in huis!

Verzendkosten
Verzending bij Manfield is geheel gratis! U betaalt dus geen extra verzendkosten.

Levertijd
Is het artikel voorradig, dan geldt er een levertijd van 1 - 2 werkdagen. De actuele levertijden vindt u terug op de homepage van www.manfield.com. Ook staat de levertijd vermeld in de orderbevestiging die u ontvangt nadat de bestelling is afgerond. Als u verschillende artikelen bestelt met diverse levertijden, dan geldt altijd de langstdurende levertijd.

Bezorging
Uw bestelling wordt bezorgd door DHL. Zij bieden het pakket aan, eventueel ook bij uw buren. Bezorger gemist? Dan vindt u een kaart in de brievenbus met daarop een bezorgcode. Met behulp van de bezorgcode kunt u een nieuwe aflevermogelijkheid selecteren op www.dhlparcel.nl. Levering op afspraak is helaas niet mogelijk. Een pakket dat wordt verzonden zal in de meeste gevallen een dag later worden geleverd. Het pakket wordt verzonden op het moment dat u de verzendbevestiging ontvangt per e-mail.

Mijn bestelling volgen
Wilt u graag weten wat de status van uw bestelling is? Dat kan! Het bestelproces verloopt als volgt; Na het afrekenen ontvangt u een orderbevestiging, bewaar deze goed. Zodra het pakket het distributiecentrum verlaat, ontvangt u een verzendbevestiging. Hier staan uw Track & Trace gegevens in. Klik op de link om de status van uw pakket te bekijken.

Is er iets misgegaan?
Neem contact op met onze Klantenservice, wij helpen u graag bij het traceren van uw pakket.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten tijdens feestdagen?
Tijdens feestdagen is het voor Manfield niet altijd mogelijk om uw bestelling binnen 1 - 3 werkdagen te leveren*. Op deze pagina zullen we u op de hoogte houden van veranderingen in levertijden in verband met de feestdagen.

- er zijn momenteel geen veranderingen -

* Let op: levering is altijd afhankelijk van de afhandeling bij DHL