Doorgaan naar artikel
Shoe story's: let us inspire you
Alle blogs
30 mei 2024
Éclat d‘élegance

Onze nieuwe hoogzomer collectie; Éclat d‘élegance. Geniet van tijdloze stijl en modern comfort met luchtige sandalen, elegante espadrilles en verfijnde loafers.

16 mei 2024
Need new shoes? No Stress!

Wat de schoenen van No Stress nu zo bijzonder maakt? De schoenen hebben een enorm hoog draagcomfort, door het voetbed gemaakt van Memory Foam. Dit materiaal vormt zich helemaal naar jouw voeten, waardoor het lijkt alsof je op wolkjes loopt! | MANFIELD

14 mei 2024
Manfield X interieurvanMies

Mies die rent van hot naar her als moeder en als interieur stylist. Zij doet dit het liefste op de meest comfortabele manier maar ook in stijl. En dat is precies hoe deze prachtige collectie tot stand is gekomen.

08 mei 2024
Onderhoudstips watervlekken verwijderen

Vlekken op jouw favoriete suède laarzen of nubuck veterlaarsjes is waarschijnlijk heel herkenbaar, vooral tijdens de regenachtige dagen. But no worries! Wij hebben hier een oplossing voor, zodat je schoenen er binnen de kortste keren weer als nieuw uitzien.

06 mei 2024
Onderhoudstips lakleer

Van glimmende laarzen en pumps tot stijlvolle loafers. We hebben bij Manfield verschillende lakschoenen in de collectie. Maar hoe kun je deze schoenen gemaakt van lakleer het beste onderhouden, zodat de schoenen langer gedragen kunnen worden?

01 mei 2024
Onderhoudstips gevet leer

In de winter is het de tijd voor hoge laarzen, korte boots en veterschoenen. Deze schoenen van zijn gemaakt om het koude weer te bestormen. Om tegen dit weer bestendig te zijn, zijn de schoenen vaak allemaal gevet leer als materiaal. Voor dit materiaal is een juiste verzorging essentieel. Daarnaast dien je gevet leren schoenen goed te onderhouden, anders heb je de kans dat de schoenen valer van kleur worden. In deze blog leggen wij uit hoe je het beste gevet leren schoenen kunt verzorgen en onderhouden.

Lees meer blogs