Doorgaan naar artikel
Shoe story's: let us inspire you
Alle blogs
30 mei 2024
Éclat d‘élegance

Onze nieuwe hoogzomer collectie; Éclat d‘élegance. Geniet van tijdloze stijl en modern comfort met luchtige sandalen, elegante espadrilles en verfijnde loafers.

16 mei 2024
Need new shoes? No Stress!

Wat de schoenen van No Stress nu zo bijzonder maakt? De schoenen hebben een enorm hoog draagcomfort, door het voetbed gemaakt van Memory Foam. Dit materiaal vormt zich helemaal naar jouw voeten, waardoor het lijkt alsof je op wolkjes loopt! | MANFIELD

14 mei 2024
Manfield X interieurvanMies

Mies die rent van hot naar her als moeder en als interieur stylist. Zij doet dit het liefste op de meest comfortabele manier maar ook in stijl. En dat is precies hoe deze prachtige collectie tot stand is gekomen.

08 mei 2024
Onderhoudstips watervlekken verwijderen

Vlekken op jouw favoriete suède laarzen of nubuck veterlaarsjes is waarschijnlijk heel herkenbaar, vooral tijdens de regenachtige dagen. But no worries! Wij hebben hier een oplossing voor, zodat je schoenen er binnen de kortste keren weer als nieuw uitzien.

06 mei 2024
Onderhoudstips lakleer

Van glimmende laarzen en pumps tot stijlvolle loafers. We hebben bij Manfield verschillende lakschoenen in de collectie. Maar hoe kun je deze schoenen gemaakt van lakleer het beste onderhouden, zodat de schoenen langer gedragen kunnen worden?

01 mei 2024
Onderhoudstips gevet leer

In de winter is het de tijd voor hoge laarzen, korte boots en veterschoenen. Deze schoenen van zijn gemaakt om het koude weer te bestormen. Om tegen dit weer bestendig te zijn, zijn de schoenen vaak allemaal gevet leer als materiaal. Voor dit materiaal is een juiste verzorging essentieel. Daarnaast dien je gevet leren schoenen goed te onderhouden, anders heb je de kans dat de schoenen valer van kleur worden. In deze blog leggen wij uit hoe je het beste gevet leren schoenen kunt verzorgen en onderhouden.

29 april 2024
Onderhoudstips suède/nubuck

In de collectie hebben we een uitgebreid aanbod van suède en nubuck schoenen. Bijvoorbeeld de suède western boots, sneakers, laarzen en loafers. Dit materiaalsoort is never out of style en heb je jarenlang plezier van. Echter moet je dit paar schoenen wel goed verzorgen en beschermen. Ook hebben we in onze collectie schoenen gemaakt van nubuck. Dit zijn met sneakers en een paar enkellaarsjes.

Suède en nubuck zijn vergelijkbare leersoorten, maar er zit wel degelijk een verschil in. Nubuck leer is iets steviger en heeft een iets stoerdere uitstraling dan suède. Maar wat is het verschil tussen suède en nubuck schoenen en hoe onderhoudt je de schoenen het beste? Wij vertellen het je!

26 april 2024
Slingback inspiration

Inspiratie nodig om jouw slingbacks zo goed mogelijk te stylen? Dan ben je aan het goede adres! Maak jouw outfit elegant en trending met de comeback van deze pumps. Met onze content ben jij up to date van de laatste trends in de shoeworld.

25 april 2024
Moederdag giftguide 2024

Moederdag, dé dag om jouw moeder, schoonmoeder, bonusmoeder, oma, vriendin of ander dierbaar persoon even extra in het zonnetje te zetten. Manfield heeft voor deze speciale dag de leukste cadeaus in de Moederdag giftguide onder elkaar gezet. 

15 april 2024
Dress up: You're invited!

Het is voorjaar!! Dat betekent sandalen, espadrilles, hakken, slippers en loafers onder jouw favoriete lente outfit. Dat niet alleen, ook is wedding season aangebroken daarmee. Tijd om jouw schoenen garderobe uit te breiden en te laten stralen.

08 maart 2024
Zo loop je jouw schoenen in zonder blaren

Iedereen heeft wel een nieuw paar schoenen gehad waar je helemaal weg van bent. Helaas lopen de schoenen na één keer dragen toch niet zo comfortabel als gehoopt en heb je net wat meer geduld nodig, als bij andere schoenen. Om blaren en pijnlijke voeten te voorkomen hebben wij een aantal handige tips voor jou.

01 maart 2024
Step in to style: loafers, slingbacks & ballerina's

Lees meer blogs