Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN
ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Lookbooks

Laarzen (12)

Lookbooks

LAARZEN

Naast enkellaarsjes en boots vind je bij Manfield ook een ruime collectie aan korte laarzen, hoge laarzen, overknee laarzen en cowboy laarzen. Laarzen zijn het perfecte item voor het gehele jaar. De voering en hoge pasvorm beschermen je benen tegen het koude najaarsweer en geven je in het voorjaar een romantische look.

Hakhoogte

Heb je lange benen of zoek je laarzen voor een dagje uit? Dan zijn laarzen met een platte hak een perfecte keuze. Trendy, maar toch comfortabel! Creëer je liever wat meer lengte? Kies dan voor een laars met hoge hak. Een hoge hak laat niet alleen je benen langer lijken, maar ook slanker! En dat is natuurlijk een plezierig effect!

Trend: Cowboy laarzen

You either love it or hate it. De cowboy laars maakte dit voorjaar als zijn intrede, maar de trend zet zich nog even voort. Diverse culturen zijn gecombineerd tot een stijlvolle collectie waarin stoere en cleane elementen worden gemixt met bohemian en western invloeden. De collectie bestaat uit warme kleuren, geborduurde details en prachtige kleuraccenten!