HURRY, FINAL SALE! LAATSTE KANS OM JOUW FAVORIETE SALE ITEMS TE SCOREN | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

HURRY, FINAL SALE! | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

Lookbooks

Overknee laarzen (4)

van € tot €
Lookbooks

OVERKNEE LAARZEN

Op elke hoek van de straat kom je ze wel tegen: overknee laarzen. De laarzen zijn elegant, kunnen altijd en geven een casual outfit een vrouwelijke touch. In tegenstelling tot hoge laarzen reiken overknee laarzen tot op de knie. Met of zonder hak, zwart of grijs bij Manfield vind je dé perfecte overknee boots!

SUÈDE OF LEER?

Het kan wel eens lastig zijn om de juiste overknee boots te vinden. Twijfel je tussen een leren of suède exemplaar? Een leren overknee laars heeft een stevige pasvorm en gaat naar verloop van tijd naar uw voeten zitten. Een suède overknee laars heeft een soepele pasvorm en sluit nauw aan uw been/voet aan. Om een fashionflater te voorkomen is het van belang dat de laarzen goed aansluiten over je benen. Een openstaande overknee boot ziet er slordig uit en kan je outfit afbreken.

HOE DRAAGT U OVERKNEE LAARZEN?

Overknee laarzen zijn perfect voor zowel een formele als casual outfit. De overknee trend gaat hand in hand met een warme jurk met col of oversized trui, maar ook in de warmere maanden kun je de prachtige overknee laarzen dragen met een jurkje en blote benen of een dunne panty. Daarnaast laten de overknee boots zich ook eenvoudig combineren met een skinny jeans of elegante rok en stijlvolle blouse. 

Trend tip: Combineer jouw overknee laarzen met een skaterskirt (skaterrokje) voor een sierlijke uitstraling. De combinatie van vrouwelijke laarzen met stoere rok komen op deze manier helemaal tot zijn recht!