Zoek uw winkel

Betaalmogelijkheden

Ontdek de veelzijdigheid van (online) betalen!

Betaalmogelijkheden
Bij Manfield heb je keuze uit verschillende betaalmogelijkheden: creditcard (VISA / Mastercard), Riverty, Paypal of IDEAL.

Creditcard
Op Manfield.com is het mogelijk om te betalen met Visa en MasterCard. In de laatste stap van je winkelmand word je doorgestuurd naar een scherm van Ingenico, de organisatie die het betaalverkeer verzorgt voor vele webwinkels. In dit scherm vul je de gevraagde creditcardgegevens in. Om een veilige transactie te garanderen vraagt de creditcardmaatschappij in een volgende stap om aanvullende gegevens.

Riverty
Voor het gebruik van Rivertybetaal je €1,25 transactiekosten. Na ontvangst van jouw bestelling ontvangt je van Rivertyper mail een betaaloverzicht. Je kunt nu gemakkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal button in de digitale factuur.

Je krijgt van Riverty14 dagen de tijd om de factuur te voldoen. Je kunt dus zelf kiezen op welk moment je wenst te betalen binnen de betaaltermijn.

IDEAL
Als je voor iDEAL gekozen hebt opent er een nieuw betaalscherm. Kies hier als eerste optie de bank waar je bankiert. Vervolgens kom je in de betaalomgeving van de door jou gekozen bank. De vervolgstappen en benodigdheden (bijvoorbeeld wel of geen cardreader) verschillen per bank. Heb je alle stappen doorlopen, dan wordt het bedrag meteen van je rekening afgeschreven. IDEAL is een handige en veel gebruikte betaalmethode in Nederland.

Giftcard
De Manfield Giftcard is een stijlvol cadeau zowel om te krijgen als te ontvangen. Een Manfield Giftcard is onbeperkt geldig en in te leveren in een van de Manfield winkels. In de Manfield online shop kan niet worden betaald met een Giftcard.
- Het saldo op de Giftcard hoeft niet in één keer besteed te worden. Als je iets koopt in onze winkels wordt het bedrag van jouw saldo afgeboekt, totdat het saldo €0,- bedraagt.
- Je kunt het actuele saldo van de Giftcard opvragen bij de kassa in een van onze Manfield winkels.

798 beoordelingen
9.1