Zoek uw winkel

Enkellaarsjes met hak

Classy en tegelijkertijd ook een tikkeltje stoer: enkellaarsjes met hak. Bij Manfield vind je mooie basic enkellaarsjes met hak, maar ook laarsjes met hak én studs of andere stoere afwerkingen. Dit seizoen ben je helemaal on trend met witte enkellaarsjes met hak. Witte laarsjes staan prachtig in combinatie met mooie aardetinten, brique, donkerrood en de trendkleur oker. Natuurlijk blijven zwarte laarsjes met hak (met studs) ook altijd goed.

Biker boots en buckle boots

Ondertussen zijn biker boots en buckle boots al een aantal jaar razend populair. En ook dit najaar zien we de biker boots en buckle boots nog overal (vinden wij helemaal niet erg!). Ga voor mooie biker boots met gespen, fijne buckle boots of biker boots met een klein panterprint detail. Want ook panterprint blijf je dit seizoen zéker zien!

Klassieke enkellaarsjes

Klassieke enkellaarsjes zijn de basis voor elke schoenencollectie. Zoals de naam als zegt zijn de schoenen klassiek dus kan je jaren met de prachtige laarsjes vooruit. Onder een jurkje, met een jeans en zelfs met een pantalon staan klassieke enkellaarsjes prachtig. Dit najaar mogen klassieke laarsjes met een spitse neus niet ontbreken in jouw schoenencollectie.

3117 beoordelingen
9.1