HURRY, FINAL SALE! LAATSTE KANS OM JOUW FAVORIETE SALE ITEMS TE SCOREN | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

HURRY, FINAL SALE! | BEKIJK DIRECT ALLE SALE ITEMS >

Lookbooks

Biker boots (34)

van € tot €
Pagina 1 2 ... van 2
Lookbooks
Pagina 1 2 ... van 2

Biker boots

Biker boots, wie kent ze niet. De stoere enkellaarsjes worden gezien op elke hoek van de straat. Oorspronkelijk zijn de boots ontworpen voor het leven op de motor, gemaakt van de beste kwaliteit leer zodat ze de zwaarste weersomstandigheden kunnen trotseren!
De laarsjes worden momenteel als uniek fashion item gezien, maar dat laatste is gelukkig nog steeds van kracht. Het stevige leer van de biker boots zorgt namelijk voor een stevige pasvorm en geeft je voeten extra grip bij het zetten van iedere stap.

Van robuust tot subtiel

Het design van de biker boots is door de jaren heen wel wat veranderd. Waar voorheen de laarsjes een robuuste look hadden, zijn de boots tegenwoordig veel verfijnder en veelzijdiger. Het stoere karakter is er nog steeds, maar dankzij de diversiteit zijn de schoenen moeiteloos bij iedere outfit te combineren.

Buckle up!

Ook in het zomerseizoen kunnen de laarsjes weer als trendy item gedragen worden. De vertrouwde boots zijn aangevuld en uitgebreid met nieuwe details waarbij strakke belijningen en prachtige leerkwaliteiten een belangrijke rol spelen. Het combineren van cleane elementen met grove zolen, stoere gespen, riempjes en ritsen creëert zo een spannend en vernieuwend geheel.