Doorgaan naar artikel
Need new shoes? No Stress!
16 mei 2024

Wat de schoenen van No Stress nu zo bijzonder maakt? De schoenen hebben een enorm hoog draagcomfort, door het voetbed gemaakt van Memory Foam. Dit materiaal vormt zich helemaal naar jouw voeten, waardoor het lijkt alsof je op wolkjes loopt! | MANFIELD

Bij Manfield vinden wij het belangrijk dat onze schoenen jouw 'dragen' en optimaal loopcomfort geven. Het merk No Stress by Manfield staat bekend om de modieuze schoenen, met een hoog draagcomfort. Benieuwd hoe je dit optimale loopcomfort dan precies krijgt? Lees dan nu verder...

No Stress dames collectie

Wat de schoenen van No Stress zo bijzonder maakt? De trendy schoenen hebben een enorm hoog draagcomfort. Alle schoenen van dit merk zijn voorzien van een zool met memory foam. Dit materiaal vormt zich helemaal naar jouw voeten en keert na het dragen weer terug naar de oorspronkelijke vorm. Je loopt de hele dag op wolkjes! Zélfs op onze hakken, kun jij de hele dag lopen zonder pijnlijke voeten te krijgen.

De damescollectie van No Stress heeft een ruim aanbod: van enkellaarsjes tot loafers, sandalen met hak tot pumps en van sneakers tot slippers. Met de zomer voor de deur hebben wij een selectie gemaakt van onze No Stress summer bestsellers.

Shop de dames collectie van No Stress
Item 1 of 3

No Stress heren collectie

Ook de heren collectie van No Stress heeft een ruim aanbod aan schoenen. Zo hebben we veterschoenen, sneakers, slippers, loafers en boots in de collectie zitten. Ook de herenschoenen van No Stress zijn voorzien van een memory foam voetbed. Hierdoor kunnen ook de heren van een optimaal loopcomfort genieten deze zomer.

Shop de heren collectie van No Stress
Onze favorieten voor de zomer