Zoek uw winkel

Sieraden

Natuurlijk zijn sieraden altijd leuk om cadeau te doen (én te krijgen). De sieraden van LUZ for Manfield zijn fijn van stijl, duurzaam en perfect om alleen te dragen of om te combineren met meerdere sieraden. Extra leuk: in de sieradencollectie vind je kettingen met bijpassende armbandjes én oorbellen.

Haaraccessoires & sjaals

Met het koude weer in aantocht worstelen veel vrouwen met de vraag: hoe kom ik stijlvol voor de dag, maar loop ik er toch warm bij? De oplossing: een prachtige sjaal of een mooie haarband. Een haarband staat namelijk niet alleen heel mooi, maar zorgt ook voor extra warmte. Kies daarnaast voor een mooie dunne sjaal met print. Perfect voor zowel buiten als binnen.

Tassen

Naast sieraden, sjaals en haaraccessoires zijn ook tassen altijd leuk om cadeau te krijgen. Van een mooie schoudertas tot een clutch of shopper, een vrouw heeft namelijk nooit genoeg tassen. Kies voor een tijdloze kleur, zoals zwart en bruin of ga voor een iets opvallendere variant zoals een donkerrode tas of tas met animal print.

Cadeautips voor mannen

Onze nummer één cadeautip voor de mannen: koop een mooie riem. Of het nu voor een zakelijke look is of voor een leuke casual look, er is niks stijlvoller dan een bijpassende riem bij schoenen.  Draagt je vriend, broer, vader of kennis geen riem? Dan zijn sokken áltijd goed om cadeau te doen! 

3820 beoordelingen
9.1