SALE UP TO 70% OFF! | BEKIJK DE TOTALE SALE COLLECTIE >

SALE UP TO 70% OFF!

BEKIJK DE TOTALE SALE COLLECTIE >

Lookbooks

Klassieke enkellaarsjes (70)

van € tot €
Pagina 1 2 3 ... van 3
Lookbooks
Pagina 1 2 3 ... van 3

Klassieke enkellaarsjes: perfectie tot in de puntjes!

Als er een item is wat iedere vrouw moet hebben dan zijn het klassieke enkellaarsjes wel. De laarsjes zijn perfect voor zowel een zakelijke als casual gelegenheid. Zwart, bruin en grijs zijn tijdloze klassiekers en worden door veel vrouwen gekozen. Ook kleuren als groen en blauw vindt u terug in onze ruime collectie. Wilt u er dit seizoen helemaal trendy bij lopen? Kies dan voor een bordeaux rode of navy blauwe enkellaars!

Hakhoogte

Enkellaarsjes zijn er in diverse hakhoogtes. Naast platte exemplaren vindt u ook prachtige laarsjes met een lage, middel of hoge hak terug in onze collectie. Twijfelt u over de juiste hakhoogte?
Een enkellaarsje met een lage tot middelhoge hak (2-6 cm) wordt door veel vrouwen als comfortabel ervaren. Op zoek naar een enkellaarsje voor een feestelijke gelegenheid? Dan kunt u kiezen voor een laarsje met een subtiel hakje. Gaat u een er een dagje op uit dan is een laarsje met platte zool of blokhak een geschikte keuze.

Brede of smalle kuiten?

Heeft u brede of juist erg smalle kuiten? Dan zijn klassieke enkellaarsjes de oplossing! Zoals de naam al zegt, reiken de laarsjes tot de enkel waardoor u geen geknoei heeft met de schacht van de enkellaarsjes.