MEER DAN 320 SALE ITEMS ONLINE | BEKIJK ALLE DAMESSCHOENEN EN HERENSCHOENEN IN DE SALE!

MEER DAN 320 SALE ITEMS! BEKIJK HIER >

Lookbooks

Klassieke enkellaarsjes (13)

van € tot €
Lookbooks

Klassieke enkellaarsjes

Als er een item is wat iedere vrouw moet hebben dan zijn het klassieke enkellaarsjes wel. De laarsjes zijn perfect voor zowel een zakelijke als casual gelegenheid. De warme kleuren uit de collectie geven de laarsjes een warm, zomers gevoel. De klassieke enkellaarsjes omarmen een stijlvolle outfit en geven iedere look een moderne touch.

Hakhoogte

Enkellaarsjes zijn er in diverse hakhoogtes. Naast platte exemplaren vindt u ook prachtige laarsjes met een lage, middel of hoge hakken terug in de collectie. Twijfelt u over de juiste hakhoogte? Een enkellaarsje met een lage tot middelhoge hak (2-7 cm) wordt door veel vrouwen als comfortabel ervaren.

Best basic

De collectie enkellaarsjes bestaat uit cleane elementen met strakke belijningen en mooie leerkwaliteiten. Bent u op zoek naar een enkellaarsje voor een feestelijke gelegenheid? Dan kunt u kiezen voor een laarsje met een donkere kleur of wellicht hoge hak. Gaat u een dagje uit? Dan is een laarsje met een platte zool of blokhak een geschikte keuze. Een blokhak geeft u namelijk meer stabiliteit en biedt wat meer comfort dan een naaldhak of trechterhak