MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN BEN ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN DE START VAN BLACK FRIDAY! | AANMELDEN >

BEN ALS EERSTE OP DE HOOGTE VAN DE START
VAN BLACK FRIDAY! | AANMELDEN VOOR DE NIEUWSBRIEF >

Lookbooks

(26)

Pagina 1 2 ... van 2
Lookbooks
Pagina 1 2 ... van 2

Clarks

Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Clarks behoudt al bijna 200 jaar een sterke marktpositie door continue te innoveren op het gebied van draagcomfort. Clarks is ’s werelds grootste schoenfabrikant op het gebied van schoenen voor alledaags gebruik. De collectie bestaat uit prachtige pumps, stijlvolle veterschoenen, zomerse instappers en heerlijke sandalen!

Cushion plus

Een van die innovaties is de Cushion plus technologie, welke aanwezig is in alle Clarks modellen in de collectie. Deze technologie bestaat uit een extra comfortabel voetbed waarbij drie schuimlagen in de binnenzool zorgen voor extra demping en ondersteuning. Hierdoor vermindert de druk op de bal van de voet tijdens het lopen en kan de voet zichzelf in een natuurlijke positie voortbewegen.

Zomercollectie

De collectie bestaat uit schoenen voor speciale en casual gelegenheden, welke zich onderscheiden door de eenvoud en het design van hoogwaardige kwaliteiten. Het kleurenpallet bestaat uit frisse pastelkleuren, wit en taupe kleuren. Daarnaast blijft er uiteraard altijd ruimte voor de zwarte klassiekers die standaard in de collectie aanwezig zijn!