Zoek uw winkel

GASTBLOGGER

Ongeveer 5 jaar geleden begon Sophia Molen haar blog "Tao of Sophia" in Amsterdam. Nu blogt ze al een jaar vanuit het prachtige Bali. Haar persoonlijke stijl bestaat uit een combinatie van urban en tropische sferen en vertaalt zich naar minimalistische outfits! Benieuwd?

 

Een stoerdere outfit met de Buckle Boots

Een paar buckle boots is de manier om jouw outfit of the day net wat meer pit te geven. Wij zweren erbij: het zijn de perfecte booties voor iedere stoere dame! Ik heb de booties altijd klaar staan om mijn doordeweekse dag net die “rock vibe” te geven die je nodig hebt om de dag door te komen.

Wat zo leuk is aan de buckle boot is dat zij makkelijk te stijlen zijn met letterlijk elke outfit. Of het nou een tuttig jurkje met bloemetjesprint is, deze boots breekt het lekker wat op en haalt het tuttige randje ervan af. Houd je net als ik van minimalistische looks, maar wil je er niet saai uitzien? Trek een paar buckle boots bij je simpele outfit aan en je outfit is direct een stuk stoerder en opvallender. Ze kunnen bij elke casual outfit gestijld worden, maar ook zeker leuk voor de festivals van aankomende zomer.

De buckle boots zijn praktisch en geschikt om veel op te lopen, aangezien zij nooit een hoge hak hebben. Een goede uitkomst voor jouw volgende stedentripje wanneer je maar een paar schoenen mee kunt nemen. Deze enkellaarsjes kan je overdag aan wanneer je de stad aan het verkennen bent, maar ook 's avonds voor een dinner met je vriendin, en misschien zelfs voor een wilde dans in de club.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: de buckle boots zijn mijn antwoord enkele keer weer. Ik ga vandaag met mijn Manfield buckle boots wat door Seminyak, Bali rondslenteren en een koffie drinken met een vriendin. Wat wordt jouw volgende enkellaarsjes avontuur?

 

Sophia

http://taoofsophia.com/

 

3820 beoordelingen
9.1