Doorgaan naar artikel
De ideale vacay shoes
03 oktober 2017

Heb jij deze zomerschoenen al in huis? Ontdek nu snel de nieuwe collectie!

Ladies!
It’s me, Esmee van luxblog.nl.

Vandaag mijn methode om de uitpuilende koffer toch dicht te kunnen krijgen. Je kent het wel, de koffer past niet dicht omdat je te veel verschillende schoenen mee wilt op reis. De drama van elke vrouw! In deze blog ga ik jullie laten zien dat je een comfy sneaker op verschillende manieren kan combineren! Sneakers kunnen classy, semi-casual, maar zijn ook super fijn als je de hele dag op pad gaat om de leukste hotspots te verkennen. Met deze look ga ik lekker naar het strand, loop ik over de boulevard en ik zie ik er toch fashionable uit. Door de bloemenprint en de verhoogde zool springen de sneakers er uit!

Ik neem mee...

Natuurlijk neem ik ook verschillende schoenen mee op reis. Slippers, een paar hakken, maar een must zijn goed te combineren sneakers. Zo heb ik het grootste deel van mijn schoenencollectie thuis kunnen laten. Met een kanten rok maak je de sneakers gelijk een stuk klassieker. Nu we de eerste warme lente dagen hebben gehad en de zomer om de hoek komt kijken, kan deze look uitstekend in Nederland. Lekker zomers en trendy!

shop nu

Casual chic

Waar je flare jeans voorheen sporadisch op straat zag, is het nu een echte trend geworden. Deze zwarte flares zijn heel goed te combineren met de sneakers, maar blauwe flare jeans passen hier net zo goed bij! De zwart wit combinatie geeft het een wat chique uitstraling, maar met een stoere top is de look helemaal in balance!

Liefs, Esmee

http://www.luxblog.nl/

Wil je op de hoogte gehouden worden van praktische tips, unieke giveaways, bijzondere acties en de laatste trends? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en geef zelf aan hoeveel mailingen je wil ontvangen van ons.

shop nu