Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

How to: soepel op pumps lopen

Vrouwelijk, elegant én sexy: pumps! Voor veel vrouwen dé ultieme musthave. Je lijkt niet alleen veel langer, maar ook je billen en benen krijgen een boost. Op pumps lopen is alleen niet heel makkelijk, daarom geven wij je wat tips en trics om nét wat soepeler op je pumps te lopen!

Tip 1: De juiste maat

Het begint met de juiste maat. Wanneer je te grote of te kleine pumps draagt is het logisch dat je pumps niet comfortabel zitten. Vraag daarom altijd advies aan de verkoopster wanneer je en paar hakken aan gaat schaffen, zo voorkom je een miskoop. Mocht je helaas al te grote hakken hebben gekocht, kun je altijd voorin een extra zooltje leggen zodat je niet uit je hakken slipt.

Tip 2: Begin niet met een killer heel

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met pumps is het niet handig om meteen voor killer heels te kiezen. Begin met een hak van 5 cm en ga oefenen! Je zult merken dat je al snel vooruit gaat.

Tip 3: Kies voor een stevige blokhak!

Een pump met naaldhak is natuurlijk super sexy en sophisticated, maar lopen op naaldhakken is erg moeilijk. Kies daarom eerst voor een pump met stevige blokhak of mooie rechte hak om het jezelf nét iets makkelijker te maken! 

Tip 4: Oefenen, oefenen, oefenen

Nu je de perfecte hakken hebt, is het tijd om te oefenen! Want je leert eigenlijk echt alleen elegant op pumps te lopen als je oefent. Oefening baart kunst!

Tip 5: Pauzes inlassen

Geef je voeten ook af en toe een keertje pauze. Een hele dag op heels lopen is voor iedere vrouw killing. Mocht je er toch voor kiezen om een hele dag pumps aan te trekken, trek ze dan een keer uit wanneer je een momentje rust hebt. Ook kun je in je tas een paar ballerina’s stoppen voor het geval je het écht niet meer volhoudt.

Tip 6: Zet kleine stapjes

Dit klinkt misschien heel logisch, maar probeer altijd kleine stapjes te zetten. Hierdoor is de kans kleiner dat je misstapt of struikelt. Ook ziet dit er natuurlijk een stuk vrouwelijker en eleganter uit!

1114 beoordelingen
9.0