Doorgaan naar artikel
Interview met Marlien Besselink
08 oktober 2017

Eén van de ambassadeurs van Manfield: Marlien Besselink. Met meer dan 44K volgers op Instagram én een eigen blog is Marlien een echt fashionicoon.

Eén van de ambassadeurs van Manfield: Marlien Besselink. Met meer dan 44K volgers op Instagram én een eigen blog is Marlien een echt fashionicoon. Marlien ademt fashion en inspireert haar volgers dagelijks met haar mooie, stijlvolle looks. Voor het de party magazine van Manfield hebben wij Marlien geïnterviewd over haar party musthaves én haar doelen voor 2018!

Wie?

Marlien Besselink 

Leeftijd: 30 

Relatie: al 11 jaar samen met mijn vriend 

Favoriete hotspot: The Breakfast Club 

Geen dag zonder: lippenbalsem en concealer 

Favoriete avond uit: een lekker hapje eten en daarna een filmpje pakken 

Guilty pleasure: All I Want for Christmas Is You 

Favo drankje: gin-tonic 

Lievelingsgerecht: lasagne 

Nog op mijn bucketlist: een roadtrip langs de westkust van Amerika 

Favoriete kledingstuk: mijn bruine faux fur jas

Wat doe je?

Ik werk als Freelance Fashion en Beauty Editor en schrijf daarnaast voor mijn eigen blog marlienbesselink.com. 

Wat vind je het leukste aan online influencer te zijn?

Alle toffe samenwerkingen die erbij komen kijken! Het is natuurlijk al superleuk dat ik anderen met mijn stijl kan inspireren, maar dat er daardoor zoveel deuren opengaan naar bedrijven, dat vind ik heel tof. Daarbij komt ook nog kijken dat je als influencer zelf bepaalt met welke merken je werkt en wat je draagt. Die vrijheid is heel fijn.

Wat geeft jou een ultiem kerstgevoel?

Een week lang vakantie, oliebollen bakken, een Sex and the City marathon en tafelen met familie. En dat alles met kerstlichtjes en sneeuw op de achtergrond. Maar ik ben bang dat dat er dit jaar niet inzit, haha. 

Wat staat er op jouw wish list voor de feestdagen?

Moeilijk. Ik krijg het hele jaar door al zoveel cadeautjes dat ik eigenlijk niets meer te wensen heb. Maar van make-up of een goudkleurig sieraad word ik altijd blij. 

Waar haal jij inspiratie vandaan voor je outfit voor de feestdagen?

Ik kijk veel naar Deense en Zweedse modemerken en -bloggers. In Scandinavië hebben ze zo’n creatieve kijk op fashion! Modemeisjes daar kleden zich kleurrijk en kennen geen grenzen qua combinaties. Dat vind ik super inspirerend!

Welk fashionitem mag absoluut niet ontbreken tijdens de feestdagen en waarom?

Een paar glitterlaarzen! Hoe saai je outfit ook is, een goed paar schoenen maakt alles goed. Hetzelfde geldt voor juwelen. Sprankelende oorbellen geven je binnen no-time een party-gevoel.

Welk item moet iedere man/vrouw in zijn kledingkast hebben tijdens de feestdagen?

Een mooie statement winterjas. De kans is groot dat het tijdens de feestdagen super koud is, dus een jas is het eerste wat mensen gaan zien. Kies voor een mooie mantel met een moderne pasvorm. Een oversized exemplaar kun je bijvoorbeeld goed afstylen met een feestelijke riem of een sierlijke broche. 

Nu het einde van 2017 bijna in zicht is… wat is jouw doel voor 2018?

Hier heb ik nog zo niet over nagedacht… 2017 was voor mij een veelbewogen jaar waarin ik besloot te stoppen met een redelijk vaste freelance klus, zodat ik meer tijd over had om te werken aan mijn blog en Instagram feed. Super spannend natuurlijk, maar uiteindelijk zijn daar zoveel leuke nieuwe dingen voor terug gekomen. Ik hoop dat ik dit kan doorzetten en dat ik in 2018 nog meer ruimte krijg om mijn creativiteit te ontplooien. 

Welke fashiontip heb jij voor alle dames en heren voor kerst en oud en nieuw?

Ik vind het soms heel jammer dat we in Nederland zo bescheiden zijn wat betreft mode. Dat zou echt anders moeten, zeker tijdens het feestseizoen! Speel met kleur en kies voor materialen met verschillende texturen, zoals faux-fur, kant, leer en glitter. Nog een laatste tip: vermijd denim. Normaal gesproken altijd goed, maar tijdens de feestdagen echt een no-go!

Shop Marliens Favourites!