Zoek uw winkel

TIP 1: LAAT ER GEEN GRAS OVER GROEIEN 

Zorg ervoor dat je grasvlekken zo snel mogelijk verwijdert. Hoe langer je wacht, hoe meer en dieper de grasvlek in je schoenen kan trekken.

TIP 2: GEBRUIK EEN VLEKKENSPRAY

Om de schoenen in te sprayen gebruik je de collonil carbon pro spray. Deze spray kan gebruikt worden voor elk materiaalsoort en beschermt de schoenen tegen water en vuil. Schud de spray goed voor gebruik. Spray de schoenen vervolgens gelijkmatig in op 20 cm afstand en laat de schoenen daarna even opdrogen. Laat ze in ieder geval niet opdrogen bij de verwarming of in de zon, want dan drogen de schoenen uit.

Voor schoenen gemaakt van suède is het aan te raden om een suède borstel te gebruiken in plaats van een spray.

TIP 3: SCHOENEN ALS NIEUW 

Wanneer je schoenen weer schoon zijn kun je er ook nog voor kiezen om de sneaker white fles te gebruiken. Hierdoor zien je witte sneakers er weer als nieuw uit. Schud de fles eerst en druk daarna de spons licht in en verdeel het spul gelijkmatig over de schoenen. Dit onderhoudsproduct is geschikt voor gladleer en textiel. 

MEER TIPS & TRICKS TEGEN GRASVLEKKEN 

Zo, je witte sneakers kunnen er voorlopig weer tegenaan. Mocht je nog meer vragen hebben over vlekken in je schoenen of andere onderhoudstips, kom dan gerust langs in één van onze Manfield winkels bij jou in de buurt voor meer gratis advies! Neem ook een kijkje op onze inspiratie pagina op de website voor meer onderhoudstips. Op deze manier kun je altijd je nieuwe schoenen zorgeloos showen. 

969 beoordelingen
9.1