Zoek uw winkel

VERZORGING GEVET LEREN SCHOENEN

BEHANDELEN MET EEN WAX-SPRAY OF WAXPOTJE

Makkelijk te onthouden: gevet leren schoenen onderhoud je met een vettige wax. Wij hebben hiervoor de carbon pro wax spray of de soft wax spray. Beide zorgen ervoor dat er een beschermlaag over het leer komt waardoor de schoenen bestendig gemaakt worden tegen vuil en bepaalde weersomstandigheden. Voor intensief gebruik van de schoenen wordt aangeraden om de carbon pro wax spray te gebruiken in plaats van de soft wax spray.  

HOE GEBRUIK JE DE ONDERHOUDSSPRAY?

Het gebruik van de spray is simpel. Schud de spray voor gebruik goed. Spray vervolgens de schoenen op 20 cm afstand gelijkmatig in en laat de schoenen daarna eventjes drogen. Nu ben je weer good to go!

VALE KLEUR TEGENGAAN VAN GEVET LEREN SCHOENEN

Na de gevet leren schoenen meerdere keren gedragen te hebben, kan het voorkomen dat de schoenen valer worden. Maar ook hier hebben wij een hulpmiddel voor! Gebruik de raw leather wax of de leather wax. Met behulp van een doekje of sponsje wrijf je de wax uit over de schoenen in een rondjes beweging. Je ziet meteen resultaat, want de schoenen gaan glimmen van kleur waardoor ze er weer als nieuw uitzien.  

MEER TIPS & TRICKS VOOR GEVET LEREN SCHOENEN

Nog niet een paar gevet leren schoenen aan je schoenencollectie toegevoegd? Shop dan één van onze favorieten uit de Manfield collectie.

Mocht je na deze video van Manfield nog met vragen zitten over het verzorgen van je gevet leren schoenen, bezoek dan één van onze Manfield winkels bij jou in de buurt voor meer gratis advies. 

967 beoordelingen
9.1