Zoek uw winkel

Hoe is de collectie tot stand gekomen?

Ik ben al vanaf mijn 19de ondernemer en met die ervaring adviseer en coach ik andere ondernemers. Daarom leek het mij en Manfield leuk om samen een collectie te ontwerpen. Manfield past heel goed bij mij, omdat ze echt kwaliteit en stijl bieden. De collectie bestaat uit items die je zowel zakelijk als casual kan dragen. Dus de perfecte pumps in zwart en donkerblauw waar je lang op kan lopen. Loafertjes die perfect zijn voor de lente. Sneakers met twee van mijn favoriete printjes die prachtig staan onder elke outfit. En het ultieme laarsje met peep toe die echt lekker zit. Om de collectie af te maken, hebben we gekozen voor een super mooie leren laptoptas en een klein schoudertasje voor je telefoon en lipgloss. Het leuke aan het schoudertasje is dat je ‘m ook heel leuk crossbody kan dragen.

Hoe heb je het design proces ervaren?

Héél erg leuk! Normaal gesproken kom ik schoenen in de winkel tegen en dan is het nét niet perfect. Ken je dat? Nu mocht ik precies designen hoe ik het in gedachten had, echt alles was mogelijk! Ik vond het ook belangrijk dat het een collectie werd die qua verhaal, kleuren en design perfect op elkaar aansloot, zodat het echt een mooi geheel vormt. Nou, dat is dus zeker wel gelukt!

Wat of wie was jou inspiratiebron voor de collectie?

Klinkt een beetje gek, maar eigenlijk ik zelf. We hebben een collectie samengesteld van schoenen en tassen die ik elke dag draag. Ik ben een ondernemer, inmiddels moeder en sta midden in het leven. Ik heb echt gekeken welke soort schoenen ik fijn vind, graag draag en heel makkelijk kan combineren. 

Wat is je gedachten achter de collectie?

Het belangrijkste vond ik dat de collectie één geheel vormt. Dus ik heb mijn favoriete kleuren en prints gebruikt die makkelijk te combineren zijn. Schoenen die zowel zakelijk als casual te dragen zijn. Daarnaast vind ik comfort belangrijk en materialen van goede kwaliteit, zoals echt leer en suède. Het idee is dat wanneer je deze schoenen in je schoenencollectie hebt, je eigenlijk verder niks meer nodig hebt.

Wat maakt de collectie écht Annic?

Ik zou mijn eigen stijl omschrijven als casual chic. De schoenen én tassen uit de Manfield x Annic collectie zijn dan ook zo te dragen. Ik vind het daarnaast ook leuk om contrasten op te zoeken in mijn stijl. Dus de sneaker met panterprintje, maar dan wel gecombineerd met een zwarte pantalon. Of mijn donkerblauwe perfecte pump, maar dan juist onder een boyfriend jeans. Je kan echt alle kanten op met de schoenen uit de collectie.  

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben supertrots op het feit dat het een echte collectie is in plaats van wat losse schoenen bij elkaar. Daarnaast vertegenwoordigd deze collectie mijn eigen stijl. Ik ben zó blij ben dat ik na maanden van voorbereiding ze eindelijk kan dragen! 

Welk item van de collectie is jouw favoriet en waarom?

Dat is natuurlijk een rotvraag! ;-) Maar als ik echt moet kiezen dan de panterprint loafers en de sneakers met panterprint, omdat die met alles te combineren zijn. Maarrrrr, alle andere schoenen ga ik natuurlijk ook heel veel dragen!

969 beoordelingen
9.1