Doorgaan naar artikel
De schoonzussen van de bruid
17 oktober 2017

Een trouwdag is natuurlijk niet alleen voor het bruidspaar een hele bijzondere dag, maar ook voor de familie van het bruidspaar. Zo ook voor de schoonzussen van Iris, Sharon en Ingrid.

Een trouwdag is natuurlijk niet alleen voor het bruidspaar een hele bijzondere dag, maar ook voor de familie van het bruidspaar. Zo ook voor de schoonzussen van Iris, Sharon en Ingrid. Hoe verwachten zij dat de dag eruit gaat zien? Welke taken nemen zij die dag op zich? En misschien nog wel het belangrijkste: welke jurk en schoenen gaan de dames op deze onvergetelijke dag dragen? Benieuwd? Lees dan snel verder!

The big question op zo een dag als deze, wat trek je aan?!

Ingrid: Ik koos voor een paar klassieke hakken. Ze lopen heerlijk en ze passen perfect onder mijn donkerblauwe jurk!

Sharon: Ik heb voor een stoere cowboylaars gekozen, de schoenen trokken direct mijn aandacht én ik ze passen precies bij mij. Ik ben geen type voor hakken of pumps. Ook heb ik gekeken naar schoenen die ik na de bruiloft ook nog kan dragen. Ik zou het zonde vinden als ik schoenen zou kiezen die ik daarna nooit meer aan zou doen. Voor mijn jurk ben ik samen met Iris op pad gegaan. Ik had al een beetje in gedachten welke jurk ik graag zou willen dragen. Het is een wit jurkje met gehaakt patroon en een stoer buikriempje geworden, perfect bij mijn cowboylaarsjes!

Shop online

De dag staat natuurlijk in het teken van het bruidspaar, maar hoe gaat jullie dagindeling er uit zien?

Sharon: Het bruidspaar heeft mij gevraagd om hun ceremoniemeester te zijn. Daarom zorg ik er bijvoorbeeld voor dat de dag-gasten bij aankomst een corsage krijgen en dat de bedankjes klaar staan. Ook neem ik tijdens de grote dag de zorg van hun lieve dochtertje Fajah op mij, zodat zij optimaal kunnen genieten! ’s Avonds breng ik Fajah naar huis en ga ik nog even met de voetjes van de vloer.

Ingrid: Drukke dag! De belangrijkste taak voor mij is dat Dennis en Iris de dag van hun leven hebben. Ook erg belangrijk.

Sharon: Natuurlijk, dat is ook prio nummer 1 bij mij hoor.

Hebben jullie nog tips en tops voor alle toekomstige schoonzussen van de bruid?

Ingrid: Ik heb een leuke don’t! Geef geen ongevraagd advies aan het bruidspaar. Of als de bruid jouw advies of mening vraagt, wees dan niet te kritisch.

Sharon: Zal ik dan de do’s aanvullen? Ik denk dat het belangrijk is om de keuzes te accepteren die het bruidspaars hebben gemaakt ten aanzien van hun bruiloft. Oh en een tip voor de schoonzus: You do you! Kom zoals je bent, het is belangrijk dat je je lekker voelt in de kleding en schoenen die je draagt.

Koop nu jouw nieuwe schoen, tas en accessoire voor een speciale gelegenheid of bruiloft op www.manfield.com of kom langs en laat je adviseren in één van onze winkels!