Doorgaan naar artikel
The wedding day
18 oktober 2017

Kun je je onze giveaway op Facebook nog herinneren? Alle aankomende bruiden werden opgeroepen om mee te doen met de actie waarmee je vijf paar dames schoenen voor jezelf en je gevolg kon winnen.

Kun je je onze giveaway op Facebook nog herinneren? Alle aankomende bruiden werden opgeroepen om mee te doen met de actie waarmee je vijf paar dames schoenen voor jezelf en je gevolg kon winnen. Vandaag een blog van onze winnares Iris Bastiaans over de grote dag en haar ultieme bruidsschoenen!

7-7-2017, na maanden voorbereiden was het éindelijk zo ver! Iris en Dennis hebben elkaar het ja-woord gegeven. We zullen jullie niet langer in spanning houden… Hoe heeft Iris dé grote dag ervaren?

Iris, vertel vertel! Hoe heb je de grote dag ervaren?

“De grote dag was enorm leuk en bijzonder. De ochtend hebben we heel rustig doorgebracht met ons dochtertje. In de loop van de ochtend kwam de kapper. Rond het middag uur kwam de fotograaf en beide ouders. We hebben toen lekker samen geluncht. Daarna werd ons dochtertje opgehaald om alvast naar de locatie te gaan. Daarna was het zo ver… wij zijn ons gaan omkleden. Eindelijk mocht ik mijn prachtige jurk en bruidsschoenen aan!”

Shop onze collectie
Item 1 of 2

En... wat was de reactie van je man toen hij je zag in de prachtige jurk?

“Mijn man was sprakeloos... de blik in zijn ogen zal ik nooit meer vergeten. Hij kon bijna geen woorden meer uitbrengen. Hij vertelde wel dat hij een strapless jurk had verwacht. Maar deze vond hij ook super mooi.”

Wat prachtig! En hoe was jullie bruiloft zelf? Was alles een beetje zoals jullie hadden gehoopt?

“De bruiloft was écht geweldig! We hebben van a tot z genoten met z’n alle. De bruiloft was helemaal in stijl zoals wij het zelf graag wilde en alles paste helemaal bij ons. De dag is voorbij gevlogen.”

Wat zijn je tips voor alle brides to be?

“Mijn grootste tip voor de dag zelf: geniet van alles! Laat alles over je heenkomen. Je kan toch niets meer veranderen, dus geniet. En laat alle stress en zorgen varen… En misschien handig om te zorgen dat je iets bij hebt tegen braken of misselijkheid. Ik werd op het begin van de feestavond spontaan ziek van de warmte, spanningen etc. Gelukkig nadat ik iets had genomen ging het weer super goed. 

Een andere tip: draag bruidsschoenen waar je fijn op kunt lopen en je je comfortabel in voelt. Jouw schoenen bepalen echt je uitstraling en je houding. De bruidsschoenen van Manfield waren daarom echt de beste keuze!

 

Iris, heel erg bedankt voor je mooie verslag én foto’s! We wensen jou, Dennis en jullie prachtige dochtertje het allerbeste toe.

Bekijk onze collectie