Doorgaan naar artikel
Luz for Manfield
06 oktober 2017

Goed nieuws! Vanaf heden verkoopt Manfield een prachtige selectie sieraden van het merk LUZ.

Goed nieuws! Vanaf heden verkoopt Manfield een prachtige selectie sieraden van het merk LUZ. Elegante kettingenarmbanden en oorbellen in het goud en zilver. LUZ accessoires heeft de collectie speciaal voor Manfield ontworpen.

LUZ

LUZ is het Spaanse woord voor ‘licht’. LUZ wil in de huidige tijd wat ‘verlichting’ brengen. Door met iets kleins jou een groots gevoel te geven. LUZ heeft als missie jou te betoveren en inspireren met haar sieraden. De sieraden kenmerken zich als erg stijlvol, tijdloos en zijn fijn van stijl. 

Shop nu jouw favoriete sieraden

Mix & Match

De collectie LUZ sieraden bestaat uit 3 sets van bijpassende kettingenarmbanden en oorbellen. Prachtig om samen te dragen, maar ook erg leuk om de sieraden te mixen met andere sieraden voor een unieke look.

Zilveren of gouden sieraden?

Ben jij benieuwd of zilveren of gouden sieraden jou beter staan? Hier kan je heel gemakkelijk zelf achter komen. Kies een stukje op je huid waar je aderen goed zichtbaar zijn, bijvoorbeeld je ellenboog of je pols. De kleur van je aderen geeft namelijk aan welke ondertoon je huid heeft. Zijn je aderen een beetje blauw van kleur, dan heb je een koele ondertoon en zullen zilveren sieraden je het beste staan. Zijn je aderen een beetje groen van kleur? Dan heb je een warme ondertoon en zullen gouden sieraden je het beste staan.

De LUZ collectie is verkrijgbaar in de volgende filialen: Arnhem, Hilversum, Eindhoven, Breda, Amesfoort, Utrecht Oudegracht, Amsterdam, Maastricht, Rotterdam Poolsterstraat, Leiden.

Blijf op de hoogte van de laatste acties en trends, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Shop your new jewellery