Doorgaan naar artikel
Crazy clashes
05 oktober 2017

Blogger Marjolein van den Broek schrijft het liefst over fashion, hotspots en travel.

Blogger Marjolein van den Broek schrijft het liefst over fashion, hotspots en travel. Maar daar blijft het heus niet altijd bij. Als het even kan, deelt ze álle leuke momenten uit haar leven met je. Dat doet ze op haar website én op haar Instagram pagina: @sneakers.and.smoothies. Deze week schreef ze een artikel over één van haar favoriete trends: de biker boots!

CRAZY CLASHES

Ik houd ervan als stijlen clashen. Schattig meets stoer en sexy meets nonchalant. Dat werkt. Als ik mijn eigen stijl zou moeten omschrijven zou dat dan ook Parijs meets New York zijn. De chique ‘je ne sais quoi’ van de stad der liefde in combinatie met de kick-ass feel van bijvoorbeeld Brooklyn. Daar houd ik van. Lukt me echt niet altijd hoor, maar het is wel wat ik zoveel mogelijk probeer na te streven. En een fijn stel bikerboots in de kast helpt daar absoluut bij! 

Ik houd namelijk van schattige jurkjes en lieve blousjes. En daar kom je naar mijn idee beter mee weg, wanneer je je look een stoere edge geeft. Biker boots zijn in dat geval een uitkomst. Ze ogen nonchalant, maar zijn ook speels en helemaal van nu. Je outfit is niet te bedacht, maar hij klopt wel. En dat vind ik dus fijn. 

Overigens vind ik bikerboots in combinatie met skinny jeans en een gecustomised jeans jack ook een hit hoor. Het hoeft niet altijd een combinatie van vrouwelijk en stoer te zijn. Maar als ik voor bikerboots in de combi met een jeansjack ga, vind ik het wel tof om m’n haar los te dragen en een felle lippenstift op te doen. Dan clashed het namelijk weer lekker. Precies zoals ik het graag zie.  

Sinds kort heb ik als aanvulling op mijn reeds bestaande collectie (4 paar) twee paar nieuwe bikerboots in mijn kast staan. Beiden van Manfield, beiden met gespen. Wat er zo fijn aan is? Naast het ultieme comfort (hallo, festival schoenen), vind ik de kwaliteit bij Manfield altijd onwijs fijn! Het leer is super mooi en de afwerking secuur. Maar voor mij het belangrijkste: Deze boots passen bij bijna elke outfit in mijn kast.

Afstijlen is daarmee sinds kort dus een eitje! Hiep, hiep? Hoera!

 

Liefs, Marjolein

www.sneakersandsmoothies.com

Shop nu jouw favoriete biker boots