Zoek uw winkel

STOERE LOOK MET VETERBOOTS & BIKER BOOTS 

Je zou het in eerste instantie misschien niet denken, maar veterboots & biker boots zijn perfect te combineren met een jurkje. Ga voor een jurkje in een lichte kleur met daaronder veterboots of biker boots in een donkere kleur. Juist dit grote contrast maakt deze match zo sterk en hierdoor vallen je schoenen lekker op bij je outfit. Vooral een strakke, lange jurk is goed te combineren met deze modellen omdat ze al wat ‘groter’ ogen. Draag deze boots tijdens een dagje weg of een feestje en jij komt helemaal hip voor de dag.

COWBOY LOOK MET WESTERN LAARZEN

Western laarzen staan perfect onder een zwierige, wijde jurk gemaakt van luchtige materialen. Zo’n jurk heb jij vast wel in je kast hangen. Om helemaal in de western stijl te blijven kies je voor een mooie witte jurk met beige hoge cowboy laarzen of een kleurrijke bloemetjes jurk met zwarte hoge cowboy laarzen. Dit item is op meerdere manieren te dragen!

LAARZEN MET HAK 

Heb je een chique diner of een feestje? Dan raden wij je aan om onder een jurk hoge laarzen met een hak te dragen. Dit item maakt je outfit net wat eleganter en passender bij zo’n feestje. Bekijk onze uitgebreide laarzen collectie en zoek alvast een geschikt item uit. Hierdoor ben jij helemaal voorbereid voor het aankomende feestje.

969 beoordelingen
9.1