Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Lookbooks

Brogues (1)

Lookbooks

Brogues

Elke modebewust man zou hiervan minstens één paar in zijn schoenen collectie moeten hebben staan. Brogues zijn een absolute musthave wanneer je kiest voor chique. Van zwart tot cognac, met een goed paar brogues maak je iedere outfit een groot succes.

Wat zijn brogues?

Misschien dat je de veterschoenen met geperforeerde gaatjes wel kent. De schoenen staan beter bekend onder de naam brogues. De naam brogue verwijst naar de kenmerkende randen, decoraties en perforaties op de neus en/of zijkant van de schoen. Deze diende oorspronkelijk om het water uit de schoen te laten lopen tijdens een wandeling door nat terrein. Tegenwoordig dienen de perforaties alleen nog ter decoratie van de schoen.

De perfecte casual veterschoen

De populaire veterschoenen bouwen langzaam hun weg op het toneel weer op. Brogues zijn er in diverse modellen en kleuren. Welk model je ook kiest, één ding is zeker, brogues zijn het perfecte item om een stijlvolle outfit samen te stellen. Door de perforaties en het mooie leer zien de schoenen er extra elegant uit en passen ze daarom uitstekend bij een feestelijke gelegenheid.

1109 beoordelingen
9.0