SALE UP TO 70% OFF! | BEKIJK DE TOTALE SALE COLLECTIE >

SALE UP TO 70% OFF!

BEKIJK DE TOTALE SALE COLLECTIE >

Lookbooks

Brogues (17)

van € tot €
Lookbooks

DE MOOISTE BROGUES VOOR HEREN!

Misschien dat u de veterschoenen met geperforeerde gaatjes wel kent. De veterschoenen staan beter bekend onder de naam brogues. De naam brogue verwijst naar de kenmerkende randen, decoraties en perforaties op de neus en/of zijkant van de schoen. Deze diende oorspronkelijk om het water uit de schoen te laten lopen tijdens een wandeling door nat terrein. Tegenwoordig dienen de perforaties alleen nog ter decoratie van de schoen.

SCHOENEN MET EEN NONCHALANTE TOUCH

Brogues zijn er in diverse modellen en kleuren. Welk model u ook kiest, één ding is zeker, brogues zijn het perfecte item om een stijlvolle outfit samen te stellen. Door de perforaties en het mooie leer zien de schoenen er extra elegant uit en passen ze daarom uitstekend bij een feestelijke gelegenheid.

Hoe draagt u brogues?

Een brogue veterschoen draagt u eenvoudig onder een net pak, maar staan ook goed onder een basic jeans met nette blouse. U kunt brogues zelfs onder een nette pantalon dragen! De combinaties zijn eindeloos! Tip: Rol de broekspijpen van uw jeans een slag om, om een nonchalante look te creëren.