Zoek uw winkel

GASTBLOGGER

Hallo iedereen! Ik ben Lise Desmet van lisedesmet.com. Op mijn fashion- en lifestyleblog deel ik mijn favoriete musthaves, hotspots, moodboards en outfits. Vandaag een blog over mijn favorieten schoenen van dit moment!

 

Loafers

In België hebben we de laatste weken al van prachtige warme zomerdagen mogen genieten. Dat doet me alleen nog maar meer verlangen naar mijn zomer reis naar Spanje binnen precies één maand. 

Als jullie er nog over zouden twijfelen welke schoenen een echte must-have zijn deze zomer, let me help you out! De loafer is een schoen die elke meid deze zomer in de kast moet hebben. Ze zitten niet alleen super comfy, je kunt ze met heel wat outfits matchen! Ik heb gekozen voor een lange rok, maar je kan ze makkelijk combineren met een leuke broek, rok, hip jurkje… er zijn genoeg opties, trust me! Ik koos voor de shiny zilveren loafers, omdat ik hou van opvallende stuks, en zilver past ook écht bij alles! Op welke manier combineren jullie de loafer?

 

X Lise,

www.lisedesmet.com

3820 beoordelingen
9.1