Zoek uw winkel

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG VANDAAG NOG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG €5,- KORTING OP JE BESTELLING!

Kwaliteit en ambacht

Familiebedrijf Van Lier ging ik 1815 van start. Het begon klein met een werkplaats aan de Langstraat in het Brabantse Loon op Zand. Deze plaats was op dat moment hét centrum van de schoenindustrie in Nederland. Toch ging de familie al snel de Brabantse grenzen over. Zo werden de verschillende leersoorten gehaald uit Frankrijk, Italië, Engeland en zelfs Chicago.

Van Lier vandaag de dag

Natuurlijk is Van Lier sinds 1815 niet stil blijven staan. Het merk begon al vroeg met het zoeken naar innovatieve productietechnieken en bewerkingsmethoden. Dit alles om ervoor te zorgen dat de schoenen naast stijlvol ook comfortabel waren. Ook vandaag is dit iets waar Van Lier nog altijd de focus op legt. Daarbij wordt er gespeeld met kleuren en texturen om zo de nieuwste stijlen in de collectie te laten zien.

Van Lier collectie

Van oudsher staat Van Lier bekend om de stijlvolle veterschoenen die perfect passen bij een pak of zakelijke outfit, maar in de huidige collectie vind je ook verschillende casual sneakers en moderne veterboots. Dit alles natuurlijk uitgevoerd in de mooiste materialen en in de laatste trendkleuren. Denk hierbij aan prachtige combinaties van donkerblauw en cognac leer of grijze nubuck met een opvallende structuur.

Shop van Lier

Onze favorieten
1408 beoordelingen
9.0