Zoek uw winkel

1. Oranje sportzomer schoenen

We kunnen er niet omheen: het EK is weer begonnen! Naast de oranje capes, tompoezen en vlaggetjes is er nu een heuse oranje schoen om aan de EK-collectie toe te voegen. Deze oranje instappers zijn de perfecte aanvulling op je vader’s oranje tenue. Wie wil er nou niet van top tot teen in oranje mee juichen voor Nederland! Zeker als hij wél stijlvol in het oranje voor de dag wil komen, maar een volledig oranje huispak nog net een stapje te ver vindt gaan. Deze buckles staan bijvoorbeeld mooi met een lichte broek of chino met een oranje blouse. En deze sportzomer ga je nog vaak genoeg de gelegenheid krijgen om deze trendy oranje buckles te dragen!

2. Zomerse slippers

Tropische temperaturen, korte broeken die weer uit de kast worden gehaald en lange rijen voor ijssalons: de zomer is alweer even in volle gang! En wat is de zomer zonder zomerse schoenen?! Verras je vader daarom met een trendy paar slippers. Deze sportieve slippers zijn perfect voor warme dagen. Ze zijn makkelijk te combineren met iedere outfit, superleuk bijvoorbeeld onder een korte broek met een blouse met korte mouwen! En ook als we straks weer op reis kunnen zijn deze slippers echt onmisbaar in de koffer. Deze slippers zijn ook nog eens extra leuk door het bladmotief op de zool en de gekleurde strepen op de banden.

3. Funky sokken

Sokken zijn het perfecte cadeau voor iedereen. Je kan er gewoon niet fout mee gaan. Of ze nou worden opgegeten door de wasmachine of simpelweg verdwijnen, iedereen kan altijd nieuwe sokken gebruiken en dus zal iedereen er blij mee zijn om ze cadeau te krijgen. Al helemaal als ze zo’n vrolijk en zomers printje hebben als deze! Flamingo’s, toekans en palmbladeren, deze sokken voegen een tropisch tintje toe aan iedere outfit!

4. Praktische accessoires

Vaders houden van praktische cadeaus, dat is nou eenmaal een feit. Dus je kunt deze Vaderdag ook kiezen voor een functioneel & kwalitatief cadeau. Kies bijvoorbeeld voor een stoere riem. Deze variant is gemaakt van suède en is extra leuk door de subtiele crocoprint. Als je toch net iets anders zoekt, is een luxe portemonnee een goede optie. Dit cognac model tovert zeker een glimlach op je vader’s gezicht. Door het kleine formaat en de praktische indeling is het namelijk dé ideale compacte portemonnee die hij makkelijk met zich mee draagt.

Heb jij al inspiratie opgedaan voor deze Vaderdag? Waar je ook voor kiest, zet je vader deze zondag lekker in het zonnetje door hem te laten weten hoeveel hij voor je betekent.

Fijne Vaderdag!

3763 beoordelingen
9.1