Doorgaan naar artikel
Cozy cadeautips
03 november 2019

Op zoek naar hét cadeau voor de feestdagen? Wat dacht je van stijlvolle winterse accessoires?

Op zoek naar hét cadeau voor de feestdagen? Wat dacht je van stijlvolle winterse accessoires? Van zo'n cadeautje krijgt iedere koukleum het weer warm, van buiten én van binnen. Momenteel profiteer je bovendien van de Cosy Deal waardoor je sjaals, handschoenen en pantoffels met korting onder de kerstboom legt.

Cozy deal

Profiteer nu van Cozy Deal in onze winkels. Tijdens deze deal ontvang je op alle sjaals, handschoenen en pantoffels het tweede artikel met 50% korting of het derde artikel gratis. Alle combinaties zijn hierbij mogelijk, dus zo shop je met korting een cadeautje voor de hele familie. De korting is van toepassing op het goedkoopste artikel. Psssst… We zullen het niet verklappen als je stiekem gewoon cadeautjes voor jezelf koopt!

Stijlvolle sjaals

Een sjaal is met recht een essential te noemen als je dit seizoen lekker warm wil blijven als je de deur uitgaat. Daarom hoef je het nog niet op veilig te spelen met je sjaal. Maak juist een statement met je outfit met een opvallende sjaal met print. Kies dit seizoen daarom eens voor een sjaal in panterprint of snakeskin! Is jouw winterjas al een echte eyecatcher? Ga dan voor een effen sjaal van mooie kwaliteit om alle aandacht op je jas te vestigen.

Heerlijke handschoenen

Met alleen een sjaal ben je er nog niet. Maak daarom je outfit af met een paar mooie én warme handschoenen. Ook in de handschoenen zien we dit seizoen de dierenprints terug. Dit is dan ook dé manier om op een subtiele manier de animal print trend in je outfit te verwerken. Draag bij een drukke jas of sjaal juist een paar basics, zoals een paar effen leren of gebreide handschoenen of wanten.

Prachtige pantoffels

Heb je het koude winterweer getrotseerd? Dan is niets fijner dan thuis je schoenen inwisselen voor een paar heerlijk warme pantoffels. In de Manfield collectie vind je dit seizoen diverse pantoffels die gezien mogen worden, want het oog wil ook wat. Van pantoffels met imitatiebont tot stijlvolle exemplaren van vilt. Een paar pantoffels zal het daarom ook goed doen onder de kerstboom.

Welke koukleum ga jij deze feestdagen verrassen met deze winterse accessoires? Meer weten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je inspireren!