Zoek uw winkel

Tip #1 Dresscode

Heb je een dresscode meegekregen? Zorg dan dat je ook sowieso aan de dresscode voldoet. Je hoeft niet volledig aan het thema te voldoen, als je maar zorgt dat het kleurenthema voldoende terugkomt in je accessoires of schoenen.

Tip #2 Jurkjes met kant

Ga voor een flowy jurkje met kant. Kant is súper romantisch en daarom perfect voor een bruiloft.

Tip #3 Bloemenprint

Bloemenprintjes doen het áltijd goed. Lekker zomers en feestelijk. Tip: laat één kleur van de bloemenprint terugkomen in bijvoorbeeld de stropdas van je partner. Zo zijn jullie outfits heel mooi op elkaar afgestemd.

Tip #4 Niet te hoge hakken

Kies voor schoenen waar je de hele dag op kan lopen. Er is niks vervelender dan pijnlijke voeten, terwijl je eigenlijk nog heel de avond wil dansen. Kies daarom voor pumps of sandalen met een lage hak of brede blokhak.

 

Tip #5 Clutch of schoudertasje

Neem alleen je essentials mee. Ga voor een klein schoudertasje of mooie clutch. Laat de kleur van je tas terugkomen in je schoenen, accessoires of nagellak voor een stijlvolle outfit.

De kleuren van dit seizoen zijn: okergeel, paars en pasteltinten. Dit past perfect bij een bruilofstlook. 

Tip #6 Loafers of ballerina's

Kan je niet zo goed op pumps lopen of houd je gewoon liever van comfortabele schoenen? Kies dan voor loafers, ballerina’s of een mooie slingback instapper. De lage schoenen zijn nog steeds heel erg feestelijk en stijlvol, maar wel heel erg comfortabel.

Tip #7 Vermijd de kleur wit

Vermijd de kleur wit. Het is algemeen bekend dat de je geen witte jurk aan mag naar een bruiloft als gast, omdat deze kleur is ‘gereserveerd’ voor de bruid. De kleur zwart kan dan wel weer! 

Last but not least... geniet van deze prachtige dag!

967 beoordelingen
9.1