Doorgaan naar artikel
Tips voor dé perfecte bruidslook
22 april 2019

Heb jij een bruiloft op de planning staan en weet je nog niet zo goed wat je aan moet trekken?

Heb jij een bruiloft op de planning staan en weet je nog niet zo goed wat je aan moet trekken? Naast dat het voor de bruid en bruidegom een hele opgave is om de perfecte outfit te vinden, is dat voor een bruiloftsgast ook zo. Want wat trek je aan? Ga je voor pumps of toch platte schoenen? Is er een dresscode? Kan zwart en wit nou wel of niet? Wij helpen je graag een handje! Met deze tips ben je gegarandeerd van de perfecte look voor een bruiloft!

Tip 1 | De dresscode

Heb je een dresscode meegekregen? Zorg dan dat je ook sowieso aan de dresscode voldoet. Je hoeft niet volledig aan het thema te voldoen, als je maar zorgt dat het kleurenthema voldoende terugkomt in je accessoires of schoenen.

Tip 2 | Jurkje met kant

Ga voor een flowy jurkje met kant. Kant is súper romantisch en daarom perfect voor een bruiloft.

Shop bruidsschoenen

Tip 3 | Bloemenprint

Bloemenprintjes doen het áltijd goed. Lekker zomers en feestelijk. Tip: laat één kleur van de bloemenprint terugkomen in bijvoorbeeld de stropdas van je partner. Zo zijn jullie outfits heel mooi op elkaar afgestemd.

Tip 4 | Niet te hoge hakhoogte

Kies voor schoenen waar je de hele dag op kan lopen. Er is niks vervelender dan pijnlijke voeten, terwijl je eigenlijk nog heel de avond wil dansen. Kies daarom voor pumps of sandalen met een lage hak of brede blokhak.

Shop bruidsschoenen

Tip 5 | Een bijpassende clutch

Neem alleen je essentials mee. Ga voor een klein schoudertasje of mooie clutch. Laat de kleur van je tas terugkomen in je schoenen, accessoires of nagellak voor een stijlvolle outfit.

De kleuren van dit seizoen zijn: okergeel, paars en pasteltinten. Dit past perfect bij een bruilofstlook. 

Tip 6 | Loafers of ballerina's

Kan je niet zo goed op pumps lopen of houd je gewoon liever van comfortabele schoenen? Kies dan voor loafers, ballerina’s of een mooie slingback instapper. De lage schoenen zijn nog steeds heel erg feestelijk en stijlvol, maar wel heel erg comfortabel.

Tip 7 | Vermijd een witte kleur

Vermijd de kleur wit. Het is algemeen bekend dat de je geen witte jurk aan mag naar een bruiloft als gast, omdat deze kleur is ‘gereserveerd’ voor de bruid. De kleur zwart kan dan wel weer! 

Last but not least… geniet van deze prachtige dag!

Meer weten? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Shop bruidsschoenen