Zoek uw winkel

Trend #1 Platform sneakers

Zeg maar doei tegen platte schoenen, want platforms nemen fashionland over. Met name platform sneakers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Natuurlijk waren de schoenen al populair in de zomer, maar deze herfst mogen ze al helemaal niet meer ontbreken in jouw schoenencollectie!

Trend #2 Rode schoenen

Of je nu voor bordeaux rode schoenen of fel rode schoenen kiest, rode schoenen zijn een absolute musthave voor de herfst. Rode schoenen met een hakje, rode pumps of stoere rode enkellaarsjes met studs. Geef je look een spicy twist met rode schoenen.

Trend #3 Biker boots

Op elke hoek van de straat zie je biker boots. Al enige tijd zijn de stoere boots razend populair en de trend houdt naar onze verwachting ook nog heel lang aan. Biker boots met studs, veters of afgewerkt met stoere studs. Niks is te gek.

Trend #4 Animal print

Ook schoenen in een panterprint, slangenprint of zebraprint zijn al een lange tijd erg populair. Ook deze herfst ga je weer héél veel schoenen in een animal print terugzien. Van stoere laarsjes met een panterprint detail tot classy enkellaarsjes met hak in een slangenprintje.

969 beoordelingen
9.1