Zoek uw winkel

IT’S ALL ABOUT THE NEUTRALS

Een paar sandalen in een neutrale kleur is een goede essential om in huis te hebben. Cognac of zwarte sandalen kun je met vrijwel alle outfits stylen en ze maken al je outfits zomers af. Draag er een wit jurkje op of een flared broek met een luchtige blouse. Of ga voor een all black outfit voor een gegarandeerd stijlvolle look. Maak je outfit af met een grote zwarte zonnebril!

STOER & VROUWELIJK GECOMBINEERD

Combineer stoere, chunky sandalen met een mooie lange jurk of jumpsuit voor een speels contrast in je outfit. Maak je look af met een rieten tasje en een mooie armband en je bent good to go! Of kies juist voor het tegenovergestelde en combineer een paar elegante strappy sandals met een slouchy jeans en oversized blouse voor een casual look. Draag je haar opgestoken en kies een paar mooie sieraden uit om je outfit een trendy finishing touch te geven.

SMART CASUAL

Waar sandalen naar het kantoor dragen op veel werkplekken nog een stap te ver is, kun je in je vrije tijd sandalen wél erg leuk smart casual stylen. Kies bijvoorbeeld een mooi matching shorts en blazer setje en combineer deze met een comfortabel paar sandalen voor een trendy outfit als je een dag op stap gaat met je vriendinnen!

Genoeg inspiratie dus om je favoriete sandalen te stylen! Ontdek nu de nieuwste sandalen bij Manfield online of kom langs in de winkel!

967 beoordelingen
9.1