Zoek uw winkel
Lookbooks

Sleehakken (47)

Lookbooks
Pagina 1 2 van 2

SLEEHAKKEN

Sleehakken: onmisbaar bij lekker weer en essentieel voor vakantie! Heb jij al een paar elegante sleehakken in je bezit? Sleehakken zijn ideaal wanneer je hakken wilt dragen, maar op zoek bent naar het comfort van een sneaker. Door de gesloten onderzijde bieden sleehakken extra stabiliteit ten opzichte van een naaldhak of blokhak. In de collectie vind je zowel hoge als lage hakken en daarom vind je altijd een exemplaar dat bij je past.

NO STRESS SANDALEN MET SLEEHAK

Sandalen met een sleehak worden door veel vrouwen als comfortabel ervaren, maar de modellen van No Stress gaan nog een stapje verder. Door het memory foam dat in het voetbed verwerkt is heb je nooit meer last van pijnlijke voeten. Op deze manier kun je profiteren van de vrouwelijkheid en hoogte die schoenen met hak te bieden hebben, zonder de nadelen ervan te ondervinden.

SUMMERPROOF OUTFIT

Zeg je zomer dan zeg je sleehakken. Of je nu kiest voor een stoere look met maxidress of gaat voor een nonchalante jeans, met een sandaal met sleehak zit je altijd goed. Om je outfit helemaal summerproof te maken lak je je nagels in een mooi kleurtje. Kies voor een opvallende kleur zoals oranje of waan je een weg in de pastelkleuren en kies voor een zacht roze.

1174 beoordelingen
9.1