Zoek uw winkel

PROFITEER NU VAN 20% KORTING OP JOUW FAVORIETE SCHOENEN* TIJDENS DE SCHOEN6DAAGSE! | KORTING IS VERREKEND

20% KORTING OP ALLE SCHOENEN* | KORTING IS VERREKEEND

Sleehakken (34)

Pagina 1 2 van 2

Sleehakken

Sleehak zijn ideaal wanneer je hakken wilt dragen, maar op zoek bent naar het comfort van een sneaker. Ze laten zich perfect combineren onder een zomerse jurk of stoere rok, maar staan ze ook prachtig onder een jeans of nette pantalon.

Wat zijn sleehakken?

Een sleehak geeft je de extra centimeters van een hak, maar het comfort van een sneaker en dat is natuurlijk wat we allemaal willen! Sleehakken hebben in tegenstelling tot een naaldhak of blokhak een gesloten onderzijde waardoor je profiteert van extra stabiliteit bij het zetten van iedere stap. Daarnaast geeft het plateau van de sleehakken het idee dat de hak erg hoog is, maar vergroot het draagcomfort en geniet je van pijnvrije voeten de hele dag door!

Summerproof outfit

Zeg je zomer dan zeg je sleehakken. Of je nu kiest voor een stoere look met maxidress of gaat voor een nonchalante jeans, met een sandaal met sleehak zit je altijd goed. Om je outfit helemaal summerproof te maken lak je je nagels in een mooi kleurtje. Kies voor een opvallende kleur zoals oranje of waan je een weg in de pastelkleuren en kies voor een zacht roze.

111 beoordelingen
9.1