Zoek uw winkel

Outfit #1 sophisticated chic

Ons modehartje gaat heel wat sneller kloppen van de rode schoenentrend! Toch kan het voor sommige lastig zijn om deze opvallende schoenen te combineren. Het belangrijkste is hierbij om balans aan te brengen in je outfit. Heb je knalrode enkellaarsjes aan? Houd de rest van je outfit dan rustig. Ga voor een mooie zwarte jeans en een oversized colbertje. De ruitpatroon is dit jaar een absolute fashiontrend. Combineer rode schoenen met een subtiel ruitje en je bent gegarandeerd van een fashionable look. 

Outfit #2 classic & girly

Nog even en we kunnen weer rokjes aan. Hét perfecte moment om een paar rode loafers of enkellaarsjes aan te schaffen. Een flowy midi rok staat prachtig in combinatie met opvallende schoenen. Ga voor een subtiele print waarin de kleur rood terugkomt of kies voor een rood tasje. Matching is key!

Outfit #3 denim love

Op een casual dag draag jij jouw rode laarsjes met denim. Ga voor een stoere mom jeans of voor een fijne skinny jeans, combineer dit met jouw favoriete rode schoenen en draag er een mooie top op in het lichtroze of een andere pasteltint. Licht denim en felrood laten zich prachtig samen combineren. Een andere grote fashiontrend op dit moment is de kleurencombinatie rood en lichtroze. Voor sommige zal dit erg gewaagd zijn, maar combineer dit met een lichte denim jeans en jouw look is helemaal compleet.

Hoe draag jij deze trend?

969 beoordelingen
9.1