Doorgaan naar artikel
Een echte klassieker: witte sneakers
14 oktober 2017

Anne-Miek, founder & Editor van modeplatform Modedamour. Op haar blog vind je alles over haar persoonlijke stijl welke ze zelf graag omschrijft als minimalistisch en natuurlijk.

Anne-Miek, founder & Editor van modeplatform Modedamour. Op haar blog vind je alles over haar persoonlijke stijl welke ze zelf graag omschrijft als minimalistisch en natuurlijk. Ben je benieuwd naar haar favoriete dames schoenentassen en accessoires van Manfield? Vandaag schrijft ze een artikel over haar all-time favourites! 

Witte sneakers

Volgens sommige is het een trend en een lente-musthave in je schoenengarderobe. Ik vind het een echte klassieker! Een witte sneaker is net als een zwart laarsje, past bij alles en ze maken een outfit compleet. 

Mijn witte sneakers staan altijd binnen handbereik, omdat sneakers bij heel veel looks goed passen schiet ik ze vaak lekker snel aan. En cliché, maar absoluut waar en zeer belangrijk; het comfort van een sneaker is heel fijn! Combineer witte sneakers in de zomer met een jurkje, een bermuda short in een pastelkleur of een rokje. In de winter maak je je look compleet met sneakers door ze te dragen onder een pak. Maak de look af met een van onze tassen of goudkleurige sieraden.

Shop sneakers

Loafers, loafers en nóg meer loafers!

Als ik één schoen moet noemen waar we tegenwoordig geen genoeg van krijgen, zijn het toch wel de loafersLoafers stelen al een decenia lang de show en zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De loafers zullen nog tijden meegaan in de modewereld en daarom neem ik ze ook mee in deze blog. Het fijne aan loafers is het feit dat deze dames schoenen het hele jaar door gedragen kunnen worden. In de zomer draag je loafers in combinatie met een sokje, een rokje en een oversized blazer. In de winter draag je loafers onder een pak, een denim, een culotte, een lange jurk of een jumpsuit.

Anne-Miek,

http://modedamour.com/

Shop loafers