Zoek uw winkel

Party look met hoge laarzen

Een paar hoge laarzen is ook voor de feestdagen een stijlvolle keuze. Kies voor een exemplaar met een flinke hak om een statement te maken. Je draagt je hoge laarzen deze feestdagen met een geplisseerde midirok met daarop een bijzondere blouse. Laat de kleur van je laarzen terugkomen in je clutch om één geheel te maken van je feestlook.

Party look met statement schoenen

Op zoek naar dé ideale outfit voor een kerstbrunch? Combineer een heerlijk warme trui dan eens op een feestelijke manier. Door de trui te dragen op een glanzende rok en met een paar statement enkellaarsjes creëer je een outfit die feestelijk én comfy is. Win-win! Til de outfit nét dat niveautje hoger met een trui en rok in ton-sur-ton-tinten.

 

Party look met enkellaarsjes

Een fijn feestje op de planning? Je go-to schoen is dan een stijlvol enkellaarsje met een stevige blokhak. Op zo'n laarsje breng je uren door op de dansvloer, zonder dat je hoeft in te leveren op de looks. Kies voor een paar dat nét dat beetje extra heeft, zoals enkellaarsjes in chic croco. Draag de laarsjes met al je feestoutfits: van een elegante lange jurk tot een party proof mini-jurkje.

969 beoordelingen
9.1