Doorgaan naar artikel
Schoenentrends 2020
03 januari 2020

Natuurlijk delen we aan het begin van dit jaar de grootste schoenentrends met jou. Van animal print schoenen tot hoge witte laarzen: dit zijn de trends van 2020!

2020 is een feit! Natuurlijk delen we ook aan het begin van dit nieuwe jaar weer de grootste schoenentrends met jou. Van blijvertjes zoals schoenen met animal print tot nieuwkomers als witte hoge laarzen: dit zijn de trends van 2020!

Trend #1 animal print

We trappen het lijstje af met een trend die inmiddels al jaren niet weg te denken is uit het straatbeeld: animal print. Ook onze schoenen mogen best voorzien zijn van zo'n wild randje. Nog altijd is panterprint een perfecte keuze, maar in het nieuwe jaar is crocoprint toch echt dé print. Animal print schoenen zijn de ideale manier om een basic outfit net dat beetje extra te geven.

Shop nu

Trend #2 sneakers

Een paar goede sneakers is het hele jaar door onmisbaar: van winter tot zomer. Ook in 2020 mag een paar sneakers niet ontbreken in jouw schoenenkast! Dit jaar zien we veel sneakers met opvallende details, bijvoorbeeld met crocoprint, panterprint of een in het oog springend kleurtje. We zijn nog altijd dol op dad sneakers, maar ook sneakers met plateauzool zijn dit jaar ook weer een grote trend.

Ontdek je favoriete sneakers

Trend #3 witte schoenen

We verklapten net al dat je in 2020 niet om de kleur wit heen kan. Schoenen in deze tint mag je het hele jaar dragen, maar zijn vooral in het voorjaar en de zomer ontzettend populair. Witte schoenen komen in allerlei modellen: van western boots tot hoge laarzen. Zo kun je gemakkelijk twee trends in één klap afvinken.

Shop nu je witte schoenen

Trend #4 western boots

De western trend is vast niet onopgemerkt aan jou voorbij gegaan. Ook in 2020 zijn Western laarzen nog één van de populairste keuzes om je voeten in te steken. Natuurlijk kun je flink uitpakken met een paar traditionele cowboylaarzen, maar je kunt deze trend ook subtieler aanpakken door bijvoorbeeld te gaan voor een enkellaarsje met een stiksel in western stijl.

Shop je favoriete western boots

Trend #5 hoge laarzen

Hoge laarzen maakten het afgelopen jaar al een heuse comeback en blijven in 2020 nog even hangen. Je kan met een paar hoge laarzen alle kanten op. Natuurlijk is zwart een stijlvolle optie, maar ook zien we veel hoge hakken in trendkleur cognac. Een statement maken? Daar slaag je in met hoge hakken in opvallend wit of in crocoprint.

Ontdek onze hoge laarzen