Zoek uw winkel

VERZORGING VAN SUÈDE & NUBUCK SCHOENEN

SUÈDE/NUBUCK SPRAY

Om te beginnen raden wij aan om de suède/nubuck spray te gebruiken. Deze spray is in meerdere kleuren verkrijgbaar, namelijk: zwart, blauw, bruin en groen. Hebben je schoenen een andere kleur? Gebruik dan onze transparante spray die bestendig is voor alle kleuren.

HOE GEBRUIK JE DE ONDERHOUDSSPRAY?

Schud de spray voor gebruik. Spray vervolgens de schoenen op 20 cm gelijkmatig in. Je zult zien dat de schoenen donkerder worden van kleur. Daarom is het verstandig om de schoenen wat langer op te laten drogen voor een optimaal effect.

WAT TE DOEN TEGEN VLEKJES OP SUÈDE & NUBUCK SCHOENEN?

Ook voor kleine vlekjes op je suède of nubuck schoenen hebben wij iets bedacht: de suède/nubuck box. De grove kant van de box is bedoelt om kleine vlekjes en restjes te verwijderen en de zachte kant is bedoelt om het leer mooi op te borstelen. Of gebruik de suède/nubuck borstel waarmee je de rubberen kant kunt gebruiken om stof op te borstelen en de schoen volledig schoon te maken. Hierbij is het belangrijk om altijd een vaste kant op te bewegen tijdens het borstelen, zodat de haartjes weer mooi overeind gaan staan. 

MEER TIPS & TRICKS VOOR NUBUCK & SUÈDE SCHOENEN

Nog niet een paar suède en nubuck schoenen aan je schoenencollectie toegevoegd? Shop dan één van onze favorieten uit de Manfield collectie.

Mocht je na deze video van Manfield nog met vragen zitten over het verzorgen van je suède of nubuck schoenen, bezoek dan één van onze Manfield winkels bij jou in de buurt voor gratis advies.

969 beoordelingen
9.1