Zoek uw winkel

CHELSEA BOOTS IN LICHTE TINTEN 

Chelsea boots zijn nog steeds onze all-time favorite schoenen. Ze zijn stijlvol, lopen super comfortabel en je kan ze combineren met vrijwel elke outfit. Het is dan ook niet voor niets dat we deze style icons ook in 2021 weer tegenkomen, maar dan in een nieuw jasje. Daar waar we de chelsea boots vorig seizoen vooral in donkere kleuren zagen, gaan we ze dit jaar veel terugzien in lichte tinten. Zo geef je een bijzondere en stoere finishing touch aan elke look.

BEIGE ENKELLAARSJES

Een schoen die nog nooit uit ons modebeeld is verdwenen: de enkellaars. We komen dit model elk seizoen weer tegen in verschillende stijlen. Van klassieke basic enkellaarsjes tot aan enkellaarsjes met een hoge hak of print. Dit jaar zijn ze super populair in een mooie beige kleur met suède als materiaalsoort. De kleur kun je goed matchen met vrijwel alle kleuren waardoor je ze gemakkelijk draagt onder iedere outfit.

DAD SNEAKERS ZONDER POESPAS

Dad sneakers, we hebben allemaal even een tijdje moeten wennen aan deze grove en opvallende platform schoenen, maar inmiddels zijn ze al jaren razend populair. En (gelukkig), zijn ze ook in 2021 onmisbaar. De dad sneakers trappen het jaar af zonder teveel poespas of kleur. Gewoon lekker basic en voornamelijk in het wit zie je ze terug. Zo kun jij deze fijne stappers combineren met veel verschillende stijlen en geef je aan elke look een stoere, maar casual touch. Van witte dad sneakers krijg je nooit genoeg!

Ga voor een nieuwe start met lichte tinten en begin dit jaar stijlvol! Welke nude tint past bij jou?

969 beoordelingen
9.1