Zoek uw winkel

GASTBLOGGER

Esmee Rudolf, founder van LUXBLOG. Een inspirerende blog over fashion, reizen en lifestyle. Vandaag deelt Esmee samen met haar vriend Oscar hun matching outfits!

His & Her matching outfits

Matchen met je vriend, hoe leuk is dat?! Ik vind het super leuk om samen te shoppen met Oscar en gelukkig is hij net zo gek op fashion als ik! We maken vaak citytrips samen en dan spenderen we altijd wel een dag in de mooiste en vetste shopping centrums! Toen wij samen in de Manfield winkel waren aan de Kalverstraat en we beide onze pareltjes hadden gevonden, wisten we gelijk: Dit wordt een all black look!

A night out - her favorites

Mijn favoriete outfits zijn basic looks. Om te beginnen een leuk zomers jurkje, want dit is natuurlijk hét seizoen om de benen een goudbruine tan te geven! Aan mijn outfits voeg ik graag trendy accessoires toe. Denk hierbij aan crossbody bags (je telefoon en andere items kun je nergens kwijt in je jurk), chokers en rode lipstick, omdat je lippen bij een zwarte look er mooi uitspringen. Als schoenen kies ik dan graag voor leuk heels, ik voel me dan vrouwelijk en het maakt me een stukje langer!

A night out - his favorites

Oscar heeft gekozen voor een semi-casual look. De schoenen zijn van Manfield en gecombineerd met cropped jeans. Een trend die ik ook super leuk vind staan bij mannen! Om de look af te maken is het leuk om een horloge toe te voegen of een 'brocelet' te dragen (een leuke woordgrap van Oscar om een armband wat mannelijker te maken, haha).

We zijn beide van het minimalistische design. Ik vind het ontzettend leuk dat ik een partner heb die mijn passie deelt. En vaak ziet hij er nog leuker uit dan ik! Hij is sinds kort ook een eigen blog begonnen (@oscar.risamena), want geef maar toe er zijn te weinig leuke mannen die bloggen!

“Black is the new minimal”

Ik maak een minimalistische look helemaal af met een catchy item, zoals de studs op mijn hakken en opvallende tas bij deze look. Maar het belangrijkste is dat je je goed voelt in je de kleren die je draagt, want dan straal je dat ook uit! En een lach is je mooiste accessoire! 

Hoe combineer jij je favoriete zwarte schoenen? Ik zie graag jullie combinaties! Post jouw foto op Instagram met de hashtag #manfieldstyle. Heb je hulp nodig met een look? Ik help je graag! Stuur een DM @luxblog.nl

xxx Esmee

3813 beoordelingen
9.1