Zoek uw winkel

Hoe was je bruiloft?

Ik kan het niet in woorden omschrijven hoe bijzonder het was. En dat maakt het ook wel speciaal, alleen onze gasten en de wedding crew zal weten hoe het echt was. Maar als ik dan één woord moet noemen: het was een sprookje! 

Hoe reageerden familie en gasten op je bruidspumps?

Héél enthousiast! Ze zijn ook echt helemaal Annic. Mét strik, ik houd namelijk heel erg van strikken. De eerste avond tijdens ons welkomst diner droeg ik de zachtroze kleur en de dag van de ceremonie heb ik ze gedragen in het wit. Kan niet wachten tot ik ze weer aandoe! 

Hoe was het om je eigen bruidspumps te ontwerpen?

Super bijzonder! Ik vind het geweldig dat ik mijn prachtige jurk compleet kon maken met mijn eigen schoen. Ik had ook direct duidelijk in mijn hoofd wat ik wilde en als je ‘m dan in het echt ziet met mijn eigen naam erin is super gaaf. 

Hoe heb je het design proces ervaren van de bruidspumps?

Wat ik heel erg leuk vind aan de samenwerking met Manfield is dat ik echt mag zeggen wat ik mooi vind en de schoen precies mag maken zoals ik 'm wil.

Hoe ben je op het idee van het design gekomen?

Zoals ik al zei, ik houd van strikken en die komen altijd overal terug. Zoals op mijn dochtertje haar geboortekaartje, maar ook om mijn eigen boek als ik die verkoop. Dus op mijn trouwschoen moest ook een strik komen. Ik vind een strik erg vrouwelijk en feestelijk. 

Wat vond je het belangrijkste bij het ontwerpen van de pumps?

Dat het echt mijn eigen stijl is en Annic uitstraalt. Daarnaast vond ik het erg belangrijk dat de hak niet te hoog is, want dan kun je ze niet lang aan. 

Waarom passen de bruidspumps zo goed bij jou?

Ik vind ze vrouwelijk en elegant en dat is wat ik ook wilde uitstralen op mijn trouwdag. Én ik wilde een schoen ontwerpen die je daarna ook nog aankan. Als ik met Robert op date night ga zal ik ze zeker nog een keer dragen onder een boyfriend jeans. Ik houd heel erg van het contrast van een stoere jeans met zo’n mooie klassieke schoen. 

Waar ben je het meest trots op?

Ik vind vooral het idee dat andere bruiden deze schoen óók gaan dragen op hun trouwdag een heel gaaf idee! Ik hoop ook dat elke bruid mij laat weten als ze is getrouwd op deze trouwpump! 

 

De bruidspumps zijn in de volgende winkels verkrijgbaar:

Arnhem Ketelstraat | Amsterdam Kalverstraat | Hilversum | Eindhoven Demer | Breda | Haarlem | Alkmaar | Maastricht Grote Straat | Enschede | Nijmegen | Rotterdan Lijnbaan | Den Bosch | Zoetermeer | Den Haag Spuistraat 41 | Amsterdam Nieuwendijk | Amsterdam Leidsestraat | Rotterdam Poolsterstraat | Amstelveen | Zwolle | Amsterdam Kalverstraat | Leiden | Utrecht Vredenburg | Groningen

967 beoordelingen
9.1