Doorgaan naar artikel
Manfield x Annic bruidspumps
08 december 2017

Manfield had de grote eer om in samenwerking met Annic ten Duis haar bruidspumps te mogen ontwerpen

Manfield had de grote eer om in samenwerking met Annic ten Duis haar bruidspumps te mogen ontwerpen. Wij laten jullie met trots het resultaat zien én Annic vertelt alle ins en outs over de pumps.

Hoe was je bruiloft Annic?

Ik kan het niet in woorden omschrijven hoe bijzonder het was. En dat maakt het ook wel speciaal, alleen onze gasten en de wedding crew zal weten hoe het echt was. Maar als ik dan één woord moet noemen: het was een sprookje! 

Hoe reageerden gasten en familie op je unieke bruidspumps?

Héél enthousiast! Ze zijn ook echt helemaal Annic. Mét strik, ik houd namelijk heel erg van strikken. De eerste avond tijdens ons welkomst diner droeg ik de zachtroze kleur en de dag van de ceremonie heb ik ze gedragen in het wit. Kan niet wachten tot ik ze weer aandoe! 

Shop nu jouw bruidsschoenen!

Hoe vond je het om je eigen bruidspumps te ontwerpen?

Super bijzonder! Ik vind het geweldig dat ik mijn prachtige jurk compleet kon maken met mijn eigen schoen. Ik had ook direct duidelijk in mijn hoofd wat ik wilde en als je ‘m dan in het echt ziet met mijn eigen naam erin is super gaaf. 

Ontdek onze bruidsschoenen

Hoe heb je het design proces ervaren van de bruidspumps?

Wat ik heel erg leuk vind aan de samenwerking met Manfield is dat ik echt mag zeggen wat ik mooi vind en de schoen precies mag maken zoals ik 'm wil.

Hoe ben je op het idee gekomen voor het design?

Zoals ik al zei, ik houd van strikken en die komen altijd overal terug. Zoals op mijn dochtertje haar geboortekaartje, maar ook om mijn eigen boek als ik die verkoop. Dus op mijn trouwschoen moest ook een strik komen. Ik vind een strik erg vrouwelijk en feestelijk. 

Shop nu bruidsschoenen

Wat vond je het belangrijkste bij het ontwerpen van de pumps?

Dat het echt mijn eigen stijl is en Annic uitstraalt. Daarnaast vond ik het erg belangrijk dat de hak niet te hoog is, want dan kun je ze niet lang aan. 

Waarom passen deze bruidspumps zo goed bij jou?

Ik vind ze vrouwelijk en elegant en dat is wat ik ook wilde uitstralen op mijn trouwdag. Én ik wilde een schoen ontwerpen die je daarna ook nog aankan. Als ik met Robert op date night ga zal ik ze zeker nog een keer dragen onder een boyfriend jeans. Ik houd heel erg van het contrast van een stoere jeans met zo’n mooie klassieke schoen. 

Waar ben je het meest trots op?

Ik vind vooral het idee dat andere bruiden deze schoen óók gaan dragen op hun trouwdag een heel gaaf idee! Ik hoop ook dat elke bruid mij laat weten als ze is getrouwd op deze trouwpump! 

Blijf op de hoogte van onze laatste collecties en acties door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Wij hopen dat deze blog je heeft geïnspireerd bij het creëren van comfortabele en stijlvolle outfits deze lente en zomer.

Shop de collectie