Zoek uw winkel

COMFORT STAAT VOOROP

Bij het uitkiezen van een nieuw paar pantoffels staat het ultieme comfort voorop. Pantoffels moeten namelijk heerlijk zitten en zacht aanvoelen. Daarnaast is het ook van belang dat pantoffels stevig aanvoelen zodat je voeten de juiste houding kunnen aannemen. Vooral voor de mensen die snel last hebben van pijnlijke of geïrriteerde voeten na een lange, drukke werkdag. Voor diegene raden wij aan om een paar uit te zoeken met een dichte achterkant. De achterkanten zorgen namelijk voor versteviging waardoor je hiel de toch de juiste ondersteuning krijgt. Daarbij is het belangrijk om je voeten af en toe wat rust te geven.

DE SLIPPER PANTOFFEL

Pantoffels met open achterkant, ook wel slipper pantoffels genoemd, zijn ideaal doordat je ze zonder moeite aan kunt schieten. De modellen met een wat dikkere vacht zorgen ervoor dat de voeten heerlijk warm blijven.

Naast het feit dat pantoffels zorgen voor warme voeten blijft je vloer ook nog eens onbeschadigd. Door het dragen van schoenen in huis kunnen er niet alleen sneller beschadigingen ontstaan, ook neem je een hoop vuil mee naar binnen. Uit dus die schoenen en lekker verwisselen voor een paar fijne pantoffels.

Bij Manfield zorgen we ervoor dat jij heel de winter warme voeten hebt door de exemplaren met een dikke vacht en stevige zool. Neem snel een kijkje in de collectie!

967 beoordelingen
9.1